Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés, hogyan értékelitek utolag, amikor viszonylag sokat posztoltatok, irogattatok fb-on a párotokkal, kirakatba téve sokak előtt a kapcsolatot, aztán szakitottatok?
Velem ilyen nem történt.
Nem tudom másnál hogy van. Én nem kirakatnak használom az oldalt, hanem kapcsolattartásra, élmények megosztására, és főleg bizonyos csoportokban vagyok aktív amik engem érdekelnek, nem nyilvánosan.
Mikor komolyabb kapcsolatom volt, még nem volt facebook, tehát nem tettem ki semmit sehova. Amikor volt már fb, de komoly kapcsolatom még nem, csak ilyen 1-2 hónapos majd szakítós, akkor még regisztrációm sem volt. Iwiwen voltam fent csak. De nem tettem ki. Fb-re sem tettem volna ki ilyet, ami komolytalan.
Már évek óta házas vagyok, kiraktuk a kapcsolatot, még a jegyesség alatt, mert akkor regisztráltunk. Akkor már együtt éltünk. Elvégre nem titkoltuk vagy ilyesmi, így aztán felvállaltuk egymást így is.
Viszont nem szoktunk nyáladzani és szívecskékkel teleszórni az idővonalunkat. Nem másoknak élünk.
Évente 1-2 közös képet szoktunk kirakni, plusz néha néha közös programos fotókat, de csak mert szeretek fényképezni, fotózni, ha ilyesmire megyünk el.
Ezen felül csak a saját dolgainkat posztoljunk, nem közöseket. Szakítani pedig nem tervezünk.
Van ismerősöm aki minden jöttmenttel kiteszi a kapcsolatot, aztán havonta mindig mással van "kapcsolatban" és másba szerelmes. Áradozik 2-3 hétig, 1 hónapig. Aztán persze eltűnnek a szívecskék, és minden pasi szemét. Majd újra és újra ez ismétlődik évek óta. Nagyon értelmes dolog... Nem értem miért nem lehet megvárni amíg valami komolyabb kapcsolatot kialakít. Ezzel így csak nevetségessé teszi magát. De ő tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!