Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha a barátotok más lányokat is meglocsol?
Szerintem ezt túlzásba viszed. Túl reagálod.
Ma pont találkoztam egyik lány ismerősömmel. Nem tudtam meglocsolni, így sörözés közben szedtem neki egy pár szál ibolyát, fűszállal pedig megkötöttem a "csokrot", de tudjuk h barátok vagyunk és kész pont.
"De az már nekem nem nagyon fér bele, hogy "barát lányokat" is..."
tudod a locsolkodás egy népszokás, több évszázados hagyománya van, ami azért alakulhatott ki, mert a férfiak nem csak a rokonaikat locsolták meg, végigjárták a falvakat, a tanyavilágot, városokban pedig a az ismerősöket is.
a helyedben nem égetném magam ezzel, mert arról árulkodik csak, hogy mennyire tudatlan, mennyire kicsinyes és mennyire betegesen féltékeny vagy.
Ha nincs probléma,akkor generáljunk,ne hogy unalmasan teljenek az ünnepek,igaz? Semmi nincs abban,ha meglocsolja a lány barátiat. Elmond egy szép verset pl.:
Sivatagban él a teve
Locsolkodni jöttem,hehe
vagy:
Házunk mögött folyik a kanális
Meglocsollak téged is meg anyád is.
Ezeket elmondja,fogja a kölnit pár cseppet önt a hajukra, aminek nagyon tudnak örülni a nők,hogy minden féle fajta kölni illata keveredik a hajukon, megkínálják egy kis sonkával, süteménnyel ezzel-azzal aztán ennyi. Látod? Ennyi az egész!
Tehát arra vagy féltékeny, hogy a barátait akik lányok, is meg meri locsolni, és akkor a kölni illat és a tojásfa endorfinfelszabadító kölcsönhatása miatt mást is adnak neki, nemcsak piros tojást?
Ilyen alapon ne is fújja be magát a párod soha, mert megérzik az illatát más lányok és baj lesz. Mert a locsolás kb ennyi, egy spricc. Sőt ha nem fújja be magát semmivel, garantálom, hogy nem kell aggódnod a barátlányok miatt.
Nőként mondom, hogy jobb, ha kontrollálod a beteges féltékenységed, mert a végén még tényleg elmenekül tőled a párod, és még igaza is lesz:(
Ennyire nincs meg a bizalom köztetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!