Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek arról, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha a barátotok más lányokat is meglocsol?

Figyelt kérdés
Az oké, hogy a családtagjait, rokonait meglocsolja. De az már nekem nem nagyon fér bele, hogy "barát lányokat" is...

2018. márc. 30. 16:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem ezt túlzásba viszed. Túl reagálod.

Ma pont találkoztam egyik lány ismerősömmel. Nem tudtam meglocsolni, így sörözés közben szedtem neki egy pár szál ibolyát, fűszállal pedig megkötöttem a "csokrot", de tudjuk h barátok vagyunk és kész pont.

2018. márc. 30. 17:15
 12/25 anonim ***** válasza:
84%

"De az már nekem nem nagyon fér bele, hogy "barát lányokat" is..."

tudod a locsolkodás egy népszokás, több évszázados hagyománya van, ami azért alakulhatott ki, mert a férfiak nem csak a rokonaikat locsolták meg, végigjárták a falvakat, a tanyavilágot, városokban pedig a az ismerősöket is.

a helyedben nem égetném magam ezzel, mert arról árulkodik csak, hogy mennyire tudatlan, mennyire kicsinyes és mennyire betegesen féltékeny vagy.

2018. márc. 30. 17:17
 13/25 anonim ***** válasza:
89%

Ha nincs probléma,akkor generáljunk,ne hogy unalmasan teljenek az ünnepek,igaz? Semmi nincs abban,ha meglocsolja a lány barátiat. Elmond egy szép verset pl.:

Sivatagban él a teve

Locsolkodni jöttem,hehe

vagy:

Házunk mögött folyik a kanális

Meglocsollak téged is meg anyád is.

Ezeket elmondja,fogja a kölnit pár cseppet önt a hajukra, aminek nagyon tudnak örülni a nők,hogy minden féle fajta kölni illata keveredik a hajukon, megkínálják egy kis sonkával, süteménnyel ezzel-azzal aztán ennyi. Látod? Ennyi az egész!

2018. márc. 30. 17:24
 14/25 anonim ***** válasza:
84%
Sárkány! Fussatok bolondok!
2018. márc. 30. 17:27
 15/25 anonim ***** válasza:
82%
A húsvéti népszokások szerves része a locsolkodás és sehol sincsen az előírva, hogy ezt csak családban, közvetlen környezeteben lehet, sőt az eredeti szokások ettől pont hogy teljesen eltérnek. Az, hogy a te családodban és ismeretségi körödben mi szokás nem releváns, egészen abnormális ilyesmi miatt rendezni egy királydrámát, rémes egy természeted lehet, ha már a locsolkodás miatt is képes vagy féltékenységi nagyjelenetet rendezni. Hadd csinálja már úgy, ahogy ő szokta ismeretségetek előtt is és ezután is úgy akarja valószínűleg, marhára nem kell hozzá a te engedélyed, avagy egyetértésed, ha nem tetszik, az kizárólag a te problémád, tartsd meg magadnak.
2018. márc. 30. 17:49
 16/25 anonim ***** válasza:
67%
Hát ha ez komoly, akkor te beteg vagy, kérdező...
2018. márc. 30. 17:56
 17/25 anonim ***** válasza:
79%
A gond akkor lenne, ha fiúkat locsolna.
2018. márc. 30. 18:11
 18/25 anonim ***** válasza:
67%

Tehát arra vagy féltékeny, hogy a barátait akik lányok, is meg meri locsolni, és akkor a kölni illat és a tojásfa endorfinfelszabadító kölcsönhatása miatt mást is adnak neki, nemcsak piros tojást?

Ilyen alapon ne is fújja be magát a párod soha, mert megérzik az illatát más lányok és baj lesz. Mert a locsolás kb ennyi, egy spricc. Sőt ha nem fújja be magát semmivel, garantálom, hogy nem kell aggódnod a barátlányok miatt.

2018. márc. 30. 18:16
 19/25 anonim ***** válasza:
67%

Nőként mondom, hogy jobb, ha kontrollálod a beteges féltékenységed, mert a végén még tényleg elmenekül tőled a párod, és még igaza is lesz:(

Ennyire nincs meg a bizalom köztetek?

2018. márc. 30. 18:21
 20/25 anonim ***** válasza:
82%
Teljesen normális dolog. Engem nem zavarna. 20L
2018. márc. 30. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!