Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, ha nektek van egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha nektek van egy lány barátotok már több éve, de annak van párja, kimutatjátok neki, hogy vonzódtok hozzá? Ha igen, akkor mit tesztek? Fizikailag közeledtek?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon normális fiú barátom, akivel nagyon jól megvagyunk, mondhatni teljesen egy hullámhosszon, de nekem van párom, így nem tudom, hogy tényleg csak barátilag közelít-e hozzám. Sokszor érdeklődik utánam, mondta többször, hogy fontos vagyok neki, mondta, hogy szép vagyok, meg csinos, és ha nem lenne a párom, akkor ő lenne az. Nemrég elköltöztem, erre ő megjegyezte később, hogy két hétig ivott miattam..hogy túlélje, mert hirtelen nagy távolságba kerültünk. Egy ideje nekem is tetszik...Mondtam is neki, de ő erre azt mondta, hogy ez butaság meg hogy ez már így alakult. Mit gondoltok, csak azért nem lép, mert van barátom?
2017. júl. 4. 17:09
 1/4 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

Vótmá', jelentve.

Egybites ösztönlény r-banc, remélem lebuksz és két szék közül hatalmasat koppansz.

2017. júl. 4. 17:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Neked kéne magadban eldönteni,hogy mit akarsz a jövőre nézve.

Ha a pároddal szeretnél maradni, akkor tölts vele több időt, beszélgessetek sokat és igyekezzetek megjavítani a dolgokat.

És hanyagold kicsit a fiú barátodat.Ha mindketten vonzódtok egymáshoz és házas is vagy, az úgy elég necces.Magaddal és vele sem korrekt..Hát még a pároddal szemben nem!

b verzió, ha nem akarsz már a pároddal maradni..Akkor értelemszerűen beszéljétek meg és legyen vége..Utána jöhet más pasi,akár a barátod is.. De legyél korrekt és előbb szakíts.

Egyébként jó,hogy a barátodnak van gerince és nem lépett így,hogy van párod. Ha esetleg úgy alakulna később,hogy együtt lennétek,ennek még örülni fogsz.

De szerintem a legjobb az lenne,ha a pároddal megoldanátok a gondjatitokat.

2017. júl. 4. 20:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a leírás alapján egyértelmű, hogy a párod miatt nem lépett, de ennek a fiúnak így a barátság is csak kínszenvedés lehet, hiszen többet érez, és vissza kell fognia magát. Ha két hétig ivott, ott nem csak vonzalom lehet, hanem szerelem is. Ha nem akarsz tőle semmit, ne táplálj benne hiú reményeket, add meg neki az esélyt, hogy mással összejöhessen, de amíg barátok vagytok, addig ez nem fog menni neki.
2017. júl. 5. 11:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Eközben van egy másik lány, akire azt mondja tetszik neki, de egy ideje minden nap ír nekem...Kitaláljuk egymás gondolatait, többen is mondták, hogy mennyire hasonlítunk. Megkérdeztem tőle, hogy akkor hogy is állunk, azt mondta, jóbarát vagyok, de eközben meg szexuális töltetű témákat dob fel sokszor... Lehet az lenne a megoldás, hogy hagyom a fenébe, rendezem a dolgaim. De akkor is örökre bennem lesz a kérdés, hogy mi lett volna ha...
2017. júl. 5. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!