Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tunám elfelejteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Snake99bite kérdése:

Hogyan tunám elfelejteni?

Figyelt kérdés
Hogyan tudnám elfelejteni a volt barátnőmet? 3 évig voltunk együtt és mióta szakítottunk eltelt 5 év de még mindíg nagyon szeretem. Nem találkozunk, nem beszélünk azóta sem és volt azóta már barátnőm is de csak ő jár a fejemben és egyszerűen nem tudom elfelejteni végleg. Mit tegyek ? Az újra kezdés nem lehetséges ..ő má nem szeret..
2018. márc. 27. 01:30
 1/9 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek a hibákért , telefonlól írtam a kérdést.
2018. márc. 27. 01:32
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Hasonlóan vagyok én is. Talán idővel jobb lesz, mást úgysem lehet csinálni.
2018. márc. 27. 01:41
 3/9 A kérdező kommentje:
Reméllem igazad van :(
2018. márc. 27. 01:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Én megtalaltam erre a megoldast! Talalkoztam vele megmondtam hogy meg mindeg szeretem, elutasitott es utanna rajottem higy lehet sosem voltam bele szerelmes, azota havernak tartom ugy mint reg!azt azert tydni kell hogy azt hittem vele fogom le elni az eletem!
2018. márc. 27. 02:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem a volt barátnődet szereted, csak egy róla alkotott, utólag idealizált képet. Ezt pedig azért teszed, hogy ezt használhasd indokul a további érzelmi csalódások elkerülése miatt.
2018. márc. 27. 02:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Utolsó: Lehetséges hogy igazad van.
2018. márc. 27. 07:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Az ilyen önmarcangolást sose értettem. Ahelyett, hogy egyszerűen továbblépnél és nyitnál mások felé, esélyt adnál magadnak a boldogságra, inkább évekig rágódsz olyasvalaki miatt, akinek nemis vagy fontos. Csak ennyire tartod magad? Minden fejben dől el, amint eldöntöd, hogy továbblépsz, tovább is fogsz. A jövőt kell építeni, nem a múltban leragadni.
2018. márc. 27. 07:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Én el akarom felejteni de nem olyan egyszerű pedig el akarom.
2018. márc. 27. 09:17
 9/9 A kérdező kommentje:
Jelentem még mindíg szeretem és nagyon hiányzik. már 10-11 éve. Tudom tudom.. tiszta izé vagyok (már férfi) létemre de sajnos van egy olyan érzésem hogy ő az egyetlen akit a büdös életbe nem tudok már elfelejteni. Ezzel a kommentel csak azt akarom mondani hogy van amit az idő se gyógyít be csak enyhít. Ha megélem 10 év múlva is ide fogom írni azt hogy szeretem!
2024. aug. 11. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!