Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nemtudom elfelejteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nemtudom elfelejteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Muszaj ezt mar leirnom valahova talan jobb lesz..

Tehat nekem mar van ferjem es egy kislanyom akiket mindennel jobban imadok.

Pont ezert nem ertem hogy miert gondolok allandoan a gyerekori nagy szerelmemre akivel igazabol nem is jartam es csak egy csok volt koztunk amire nem is emlekszem mert reszeg voltam

Mindketten nagyon terszettunk egymasnak de megsem jottunk ossze ...en nagyon szerelmes voltam. De aztan ferjhez mentem es egy ideig nemis gondoltam ra de mostanaban nagyon sokat pedig nagyon szeretem a ferjem minden rendben koztunk es pont ezert nem ertem

Szerintetek?

2018. febr. 18. 23:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert a kicseszett egó mindig azután vágyakozik, ami elérhetetlen. Pont azért, hogy elérje, kielégüljön, aztán rövid időn belülismét keres egy célpontot magának, hogy újra kielégülhessen. Mindig az kell, ami elérhetetlen, mert így érzi az egó, hogy él. Ezt kell legyőznöd! Be b.aszd el!
2018. febr. 18. 23:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem gyengeség. Szedd össze magad!
2018. febr. 18. 23:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz! A vágyódás alapja vagy az, hogy nem kaptad meg, vagy az, hogy huuuu vele milyen jó volt!

Én is férjnél vagyok, tehát nem a levegőbe beszélek! :)

Azt is gondolom, hogy valami most nem kerek a házasságodban, 'ert az agy akkor terelődik ilyen irányba, ha valami nem kóser...

Kicsit gondold át, hogy mi lehet az oka ennek...?

Nálunk is volt hasonló helyzet, és voltak is gondjaink, amit szőnyeg alá sepertünk az elején...

Nem éreztem a megbecsülést, a munkánk miatt ritkán találkoztunk, én ettől nagyon szenvedtem, a férjemen meg nem éreztem, hogy annyira bántaná ez a kialakult helyzet, alig beszélgettünk, lényegesen kevesebb lett a szex...

Szóval nálam is előjött 1-2 gondolat...

A férjemmel komolyan elbeszélgettem, elmondtam, hogy egy idejje nem vagyok mellette boldog, nem érzem magam szép nőnek mellette, bármit adok az már "evidens", a nyakamban van a teljes háztartás, közben ugyanannyit dolgozom, mint ő (10-12 órákat), és nekem ez most már így sok, és nem jó...

Szerencsére ő ráérzett arra, hogy ez most nem egy szimpla "hiszti", hanem nagyon is komoly dolog, úgyhogy azóta odateszi magát rendesen! Virulok mellette! :)

Nem mellékesen a gondolataim is rá irányulnak 100%-ban!

Drukkolok!

2018. febr. 19. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!