Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 2éve nemtudom elfelejteni az exem. Sokan vannak így? Vagy csak én vagyok ennyire hülye.
Figyelt kérdés
Voltak kapcsolataim változtattam az életemen, de nemtud elfelejteni akármit is próbálok.2-3havonta próbálom elérni hogy szóba álljon, de válaszra se méltat:(2016. aug. 7. 21:47
1/7 anonim válasza:
Egyesek képesek lezárni a múltat, egyesek meg nem (te ide tartozol).
Mi a fenének akarsz vele szóba állni? Minek ragaszkodsz a semmihez?
Jó beégetned magad a másik előtt?
Kezdj el önismerettel foglalkozni, olvass pszichológiai könyveket, ezek segítenek majd neked végre lezárni a múltat, ha már eddig képtelen voltál rá!
2/7 anonim válasza:
Ha nem válaszol, akkor hagyjad, nincs értelme erőltetni, ő már nem akar téged. Próbálj meg továbblépni.
Én is ilyen cipőben járok, csak engem nemrég megkeresett, beszéltünk pár szót, azóta még rosszabbul érzem magam.
5/7 anonim válasza:
Bizony nem vagy egyedül. Tíz évig éltem együtt egy lánnyal, aki végül összejött egy másik faszival. Együttélésünk alatt két közös gyerekünk született. Hat éve váltunk el, és még mindig hiányzik. Nem szerettem azóta senkit úgy mint őt.
6/7 A kérdező kommentje:
Mi 9évig éltünk együtt. Azóta nem is láttam de mindenre úgy emlékszem mintha ma is együtt lennénk. A mosolya, érintése, hangja. Pedig én is pasi vagyok de az érzékenyebb fajta :)
2016. aug. 8. 09:39
7/7 anonim válasza:
Én vagyok az előző. Szóval én is pasi vagyok, de ez nem jelent semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!