Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiakat kerdeznem, ha ezt mondta, akkor talan igy is tortent?
Egy ideje randizgatunk a sráccal, eleinte nagyon be volt indulva, akart volna mar az elso pilanattol, en meg mivel tobbet akarok tole, nem fekudtem le vele elso alkalommal, de megis keresett, randiztunk. Aztan mar tortent tobb, de meg nem szex. Az elmult ket hetben meg talalkoztunk, de mar mondta, h milyen problemaja jott, hogy nem nagyon van kedve, ilyenkor hamarabb osszeveszik barkivel..munkaja miatt.. De azert ir, kedves, keres, kicsit elrontottam, hogy elkezdtem en nyomulni. Mult hetvegen hisztiztem is, feltekeny voltam, szoba kerult az is, hogy en mar kivanom, neki meg nincs kedve, majdnem oszevesztunk, akkor hantorgatta fel, hogy miert fogtam az elejen vissza magam, hatha amiatt nem fog keresni, hatha valaki mastol megkapta amit akar, hogy ezekre gondoltame akkor. Utanna rogton irta is, hogy senki mas nincs.
De viszont elgondolkodtam, hogy most en vagyok az erdeklodo, kezdemenyezo, sok is vagyok neki, ugy erzem, amivel rontom, amivel ki ki huzom a gyufat es tenyleg rossz idoszakja van, de vajon tenyleg lefekudt volna massal? vagy akkor engem nem keresne, ha lett volna mas?
Ferfiak, veszekedes kozben mondtok olyat, amit nem is ugy gondoltok? ez neki nem allitas volt, csak kerdes, hogy gondoltam erre, hogy akar igy is tortenhet, hogy engem azert nem fog keresni, mert mastol megkapja...De viszont keres, csak megol a feltekenyseg, mert meg nem tudom hogy hogy allunk.
Igen, mindkettőtöknek meg kellene tanulnotok mik azok a játszmák, hogyan működnek, és elkerülni őket.
Asszertív kommunikáció is jó dolog, az is ebben segít, azzal el tudod mondani azt, amire valóban szükséged van, célra tartasz, bántás sértés bűntudatkeltés nélkül.
Csak elmagyarázta, hogy most neki van gondja, ezért kicsit kevésbé tud rád fókuszálni és azt, hogy azért vagy "kanos", mert korábban visszautasítottad, nem azért, mert neki van problémája. Hisztizni lehet, de csak arról van szó, hogy így jártál.
31/f
Ki mondta neked, hogy attól leszel értékesebb egy férfi szemében, ha húzod az agyát?
Komolyan, kérdezem...
S maskor ha egy no egybol lefekszik a pasival, akkor rogton irjatok, hogy mit varsz, hisz egybol odadobtad magad...
Ha egy ket randit nem bir ki egy pasi, akkor tenyleg csak azt akarta. Vannak kivetelek, amikor hagyod tortenjen ami kell, es lesz folytatas, most mar nem tudom, hogy ha ugy alakult volna, most hol tartanank... o keresett utanna is, csak lehet kioltottam a tuzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!