Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Miért és hogyan tesztelitek a férfiakat?
Figyelt kérdés
2017. máj. 14. 18:35
1/7 anonim válasza:
Az attól függ mit akarunk meg tudni róla.
2/7 anonim válasza:
Azért, hogy megtudjam, hogy tényleg komolyak a szándékai. Én ezt abból látom, hogy gyakran keres, érdeklődik irántam, amikor csak lehet, találkozóra hív, érdekli a családom, barátaim, megnyílik nekem stb. Nem tudom, ez mennyire számít tesztelésnek, vagy hogy mit értesz pontosan alatta, de én ezekre szoktam figyelni :D
21N
4/7 anonim válasza:
Nem szoktam tesztelni oket. Igyekszem megismerni oket, es abbol velemenyt formalni. Szerencsere jo emberismero vagyok, mivel az apro reszletek is szemet szurnak.
5/7 anonim válasza:
Mert ti jó színészek vagytok, és el tudjátok játszani, hogy jófejek vagytok/komoly kapcsolatot akartok még akkor is, amikor ez nincs így. Jobb először tesztelni egy kicsit a szándékokat, mint később síri amiatt, hogy átcseszett valami fuckboy.
6/7 anonim válasza:
Direktbe tesztelni nem szoktam, beszélgetésből és a viselkedésből szűrök le dolgokat. Az oka gondolom egyértelmű, olyat szeretnék találni, akivel kompatibilisek vagyunk.
7/7 anonim válasza:
#5 sajnos én nem vagyok jó színész, ezért csak barátnak, fuckfriendnek vagyok jó a nőknek, pedig többet szeretnék :\ Hmm valami zavar van az erőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!