Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti milyen alkatú férfiakat preferáltok és mi az amit megnéztek először egy férfin?
az arcát nézem meg először, ha az számomra nem tetszik, akkor nem érdekel, hogy hogyan néz ki a többi része a pasinak
a sportos és vékony alkatúakat szeretem, akik egészséges életmódot folytatnak
nálam a legelső kizáró tényező az alkat után az, hogy valaki cigizik-e vagy sem, ha nem jöhet, ha igen, nem kezdek vele
szem, hajszín teljesen mindegy
Én mostanában jöttem rá, hogy a pasik mellett a lányok is érdekelnek, de azért válaszolok a kérdésedre:
Nekem a barna hajú és barna szemű pasik jönnek be elsősorban, meg szeretem ha egy pasi cuki, alkatnál nálam az a fő kikötés, hogy lehetőleg legyen magasabb nálam vagy legalább olyasmi magas, mint én (173 cm) én vékonyabb alkatú lány vagyok, de semmi bajom a mackósabb pasikkal, de azért ne legyen túlságosan elhízott, nem kell izompacsirtának lennie, mert nem egy Rambot keresek, de azért ne legyen igénytelen a srác a külsejére! Remélem segítettem a válaszommal, pussz 19/L
" de úgy találom, hogy sok hölgy e miatt már előre unalmasnak tart,"
Milyen mérnök? Számomra érthetetlen módon a közlekedésmérnökire a lányok sokszor azt mondták h nahát ez érdekesen hangzik.
#6 "Minden nő a magas, izmos férfiakat szereti, és a nagy többségük a sötét haj + kék szem kombót."
Te hölgyként mondod ezt, vagy férfiként tapasztaltad ezt, hogy a csajoknak ez tetszik?!
a vékony testalkatot szeretem. először azt veszem észre rajta, ami különleges, pl. a jelenlegi barátomban a hangja és a haja.
szeretem, ha okos, de nem kell nagyon műveltnek lennie. nem fogok valakit attól unalmasnak tartani, hogy mit tanul az egyetemen. bár a marketing nem hangzik túl jól, azt vettem észre, hogy sokan el vannak szállva maguktól, ugyanúgy, mint az orvostanhallgatók vagy az ügyvédjelöltek.
persze ha beszélgetek vele, és ennek semmi jele, nem fogok rosszat gondolni róla.
a természetesség a legjobb tanács, amit adhatok, ha tanácsot kértél.
ha odavagy azért, amit tanulsz, nem kell úgy tenni, mintha csak szükséges rossz lenne, és persze nem kell a másikat minden apró részlettel se lehengerelni, hogy felkeltsd az érdeklődését.
a sulin kívül annyi minden van még. szeret-e játszani valamit (nem gépen), sportolni, jó zenét hallgat, olvas-e. de egyik se kizáró tényező önmagában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!