Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti milyen alkatú férfiakat preferáltok és mi az amit megnéztek először egy férfin?
Én nem szeretem a kigyúrt férfiakat. Tetszenek a pici pocakos fiúk, és a vékonyabbak egyaránt. Szeretem a sápadt bőrű fiúkat.
De főleg az tud megfogni, ha rendkívül intelligens, és borzasztó jó humorral rendelkezik az illető. Nem szeretem, ha valaki túlságosan is figyelemhiányos és feltűnőségi viszketegsége van, jobban szeretem az introvertált embereket.
Magas+széles a legideálisabb, de nem vagyok válogatós, egyedül az alacsony sovány páros az, ami nem igazán jön be egyáltalán.
Hajszín szemszín totál lényegtelen. Legyen helyes arca, szép mosolya (+fogsora), és dús ajkai.
"Gyógyszeripari vegyészmérnök!"
Egy így tényleg elég hivatalos, legyél csak vegyészmérnök. (v alkimista :D)
Nekem az átlagos vagy szálkás alkat tetszik a legjobban. Szeretem ha látszanak az izmok viszont nem szeretem ha ez túl megy az egészséges szinten tehát valaki nagyon kigyúrt. Alapvetően az illetőt egyben nézem meg először mert szeretem az arányosságot. Aztán jöhetnek a részletek. Fontos az arca, ha az nagyon nem tetszik bukott a dolog. Nagyon fontos a mimikája mozdulatai beszéde. Szeretem ha férfias magabiztos egy férfi és ezt értem a külsejére a megjelenésére (ruházat kiállás) a kisugárzására nonverbális jeleire. Mosolyogjon sokat.
Ha egy elképzelt tökéletes pasit szeretnél a leírásban akkor a külseje: 175+/- 5 cm sötétebb bőr sötét haj és szem enyhén izmos test pár centis haj (tehát nem tüsi/kopasz de nem is hosszú). Ehhez képest párom erősen eltér :)
A belső tulajdonságok listája nagyon hosszú lenne de itt nem is az volt a kérdés így azt mellőzöm..
""Gyógyszeripari vegyészmérnök!"
Egy így tényleg elég hivatalos, legyél csak vegyészmérnök. (v alkimista :D)"
Vagy mondhatná simán azt, hogy KÉMIKUS
Szia!
Én a mackós, vagy kifejezetten duci testalkatot preferálom, már ha választani kell :) Viszont soha nem döntöttem még ez alapján. Ez csak ideál.
A sötétbarna vagy fekete haj és barna szem még, amit imádok, de ugyanúgy ez sem létfontosságú.
Hülyeségnek hangzik, de valakivel vagy van szikra, vagy nincs. Lehet, hogy tökéletesen megfelel a leírtaknak, mégsem vonzódom hozzá, vagy éppen teljesen más és mégis elolvadok :)
A végzettség nem érdekel. Az érdekel, hogy értelmes legyen és ne akarjon rajtam élősködni. Az nem zavar, ha valakinek anyagi gondjai vannak, nem ritka ez manapság, de az nagyon irritálna, ha azért lenne velem, hogy én oldjam meg ezeket és ő nem tenne az érdekében semmit.
A végleteket nem szeretem. Ne legyen túl vèkony vagy túl kövér. Ezt leszámítva "mindegy" milyen az alkata, az összhatás a fontos. Szeretem ha azért a 180 cm-t eléri vagy legalább nálam magasabb (èn 172 vagyok).
Én jobban szeretem a barna hajú férfiakat, a szemszín már lényegtelen. De ha valakinek van kisugárzása ès kedves, mosolygós arca akkor (nálam) nagy baj már nem lehet.
Az érettségihez ragaszkodom, de hogy utána van-e valami sulija vagy sem, az már nem számít. Ne legyen primitív és alpári, ez a lènyeg. :)
Elsőre arcra kell,hogy tetsszen.Utána nézem a testalkatot,a kissé izmos,szálkás pasik az eseteim.Szemszín,hajszín mindegy,volt már szőke kékszemű és barna hajú barna szemű pasim is :)
Ami nekem nagyon fontos,hogy humoros,magabiztos,kicsit rosszfiús,bevállalós legyen,aki mellett sosem unatkozok.Ne cigizzen,azt nagyon nem szeretem :) Pluszpont,ha egyetemista(én is az vagyok)vagy diplomás,de nem elvárás :D Lényeg,hogy szeressen és egyszerre legyen a legjobb barátom és szeretőm is.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!