Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasinak van baratnoje, és emiatt zárkózott velem szemben, akkor miért nézi a?
Figyelt kérdés
Ulok az asztalon és konkretan a PIN...mát nézi meredten és beszél közben.2018. márc. 20. 18:40
11/21 anonim válasza:
Szék nem volt?
Szándékosan az asztalra ültél, hogy így húzd az agyát, mert kíváncsi voltál a reakciójára. Megkaptad, most miért csodálkozol rajta?
12/21 A kérdező kommentje:
Kepzeld el,nem volt szék!!! És amikor álltam akkor is oda nézett. Na erre mit mondtok? Pedig akkor nem tártam ki a lábamat.
2018. márc. 20. 19:14
13/21 anonim válasza:
“akkor nem tártam ki a lábamat” - tehát az asztalraülős, kelletős mutatványodnál igen. Azért “nézte meredten”, mert vèrbeli r.ibanc lévén az arcàba toltad b.azmeg, mit nem értesz? Húzz a tini kategóriába az ilyen szintű “kérdéseddel” (ami nyilvánvalóan csak egy szánalmas kapálózás, hogy azt mondjuk, hogy tetszel neki)! Ha elmúltál már 16, akkor javaslom, gondolkozz el magadon, mert qrva szánalmas vagy.
14/21 anonim válasza:
Ha olyan kemény vagy, mint a papírsárkány, miért nem neki tetted fel ezt a kérdést?
16/21 anonim válasza:
Csak szeretné elkapni a pillanatot, ahogy kikukucskál a Puncikobold. 😂
17/21 anonim válasza:
Biztos csak Párnanacival akar találkozni. :D
18/21 anonim válasza:
hú, rendesen szétkaptátok a kérdezőt :'D am +1
19/21 anonim válasza:
Valószínűleg a barátnőjéét már rég látta :D
20/21 anonim válasza:
Érdekesebb a PIN...ád, mint a személyiséged.
Próbáld meg, hogy nem az asztalon pózolva tárogatod a lábad, hanem megszólalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!