Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zarkozott ferfit szeretek. Elveszithetem most, mit tegyek?
Szerelmem nagyon visszahuzodo, fel a kapcsolatol, a lanyoktol, a szextol, erzesektol. Bizalmatlan, senkit sem enged kozel magahoz. 10 honapja tart ez a valami koztunk.. Most eloszor beszeltem neki erzesekrol es megijedt. Pont ettol feltem es tartott ennyi ideig hogy kimondjam, most pedig nem tudom visszaforditani a szavaimat.
Mit tehetek?
Nem engedem el, szeretem ot, csak fogalmam sincs mit csinaljak vagy mondjak.
(O, 31 eves ferfi. )
Ne ercsetek felre, tortent.. Egyutt vagyunk igazabol de megse. Azt se tudom hogy kezdjek bele. A lenyeg hogy o ha ranez egy lany arebb megy stb.. Szexelt mar, nagyon keson, de talan 1 2 lannyal hiszen fel. szoszerint idezem:"meg a szextol is felek". Nalunk megtortent honapok utan ( attol szamitom a 10. Honapot) a mai napig szegyenlos zavarba van stb..
Kerdeztem tobbszor az elejen mert nem ismerkedik? Azt mondta mert akkor beszelnie kene magarol, o nem bizik senkiben.
Nagyon sokszor mondjak neken ezt, es biztos hogy igazatok van. De szeretem ot, a furcsasagaival eggyutt. De latom hogy valtozik o csak nagyon lassan.
Hogy hozzam most helyre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!