Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zarkozott ferfit szeretek. Elveszithetem most, mit tegyek?
Szerelmem nagyon visszahuzodo, fel a kapcsolatol, a lanyoktol, a szextol, erzesektol. Bizalmatlan, senkit sem enged kozel magahoz. 10 honapja tart ez a valami koztunk.. Most eloszor beszeltem neki erzesekrol es megijedt. Pont ettol feltem es tartott ennyi ideig hogy kimondjam, most pedig nem tudom visszaforditani a szavaimat.
Mit tehetek?
Nem engedem el, szeretem ot, csak fogalmam sincs mit csinaljak vagy mondjak.
(O, 31 eves ferfi. )
Semmit nem tehetsz, megváltozni nem fog. Magadért felelsz, nem az ő viselkedéséért. Pszichológushoz se mehetsz helyette, maximum sugallhatod ezt.
Jól tetted, hogy elmondtad, amit gondolsz, érzel. Amit nem értek az az, hogy miért "veszítheted most" el.
Mondta hogy szeretne elmenni pszihologusjoz de meg nem tette..
Mert elmondtam neki hogy mit erzek, es felek hogy elveszitem mert lehet sok ez neki. A sajatjatol is fel, hisz sose engedett senkit kozel.
A "kapcsolatunk elejen" hozza se lehetett erni, azt mondta utalja ha megerintik.. Kerdeztem akkor hogy volt elottem lannyal, azt mondta szolt neki hogy ne erjen hozza.. ( ne kerdezetek, en se ertem) Ez mar halistennek valtozott, ezt lekuzdotte de nagyon sok mindent meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!