Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak milyen tekintetben szeretik jobban az autójukat, rajonganák érte jobban, és érzik a kapcsolatot az autóval bensőségesebbnek, mint a párjukkal?
Hűségesek az autóhoz?
A nőkből hiányzik valami, vagy a férfiak defektesek, vagy jól van így?
Az egyik ràdióban pàr ève erről a tèmàról beszèlgettek.
A lènyege a tèmànak az volt,hogy a fèrfiaknàl az autó a fèrfiassàg meghosszabbítàsàt jelenti.
Hát nem tudom, esetemben egy szétrohadt F astrában mit tudnék szeretni, leginkább ha eszembejut, meg az eddigi összes trágyadomb, amiben ültem, egy öngyújtó, meg egy kanna benzin ami hirtelen beugrik.
De pl a velem szemben lakó hülyegyerek reggeltől estig a V6-os audijában él meg hal, igaz, hogy van barátnője, meg gyereke, de kb nagy ívben szrik rájuk.
Nem vagyunk egyformák.
Nem, nem a meghosszabbítása :D
Az autó egy társ. Amire időt kell szánni.
Nem mellesleg nem beszél vissza 😂😂😂
Nem szeretik jobban a párjuknál.
De ha a csak azt kéri, add el. Ezért meg ezért . Vegyél másikat.mert ez sokat eszik vagy akármi :)
Arra 99% hogy NEM , lesz a válasz.
A maradék 1% meg hülye, vagy nincs kocsija 😂
"Hűségesek az autóhoz?"
Be ne árulj a Skodámnál, de megcsaltam egy Opellel és egy Renaulttal is.
Attól függ milyen kocsi.
Egy WRXet szeretek, egy undorító Polot nem.
Sokan abban szeretik, hogy az autóval tudnak nőket felszedni, vagy kompenzálni a méreteiket, kisebbségi komplexusukat (utóbbi nőknél is előfordul).
Én letojom, szállítóeszköz, már meg is kaptam emiatt a lecseszést egy nőtől, hogy milyen gáz ez, és az is hogy nem veszek " pasis" német "prémium"autót, amiben évente cserélhetek 6x10 a 23-on tömegű lendkereket, és turbot...
Nem tudom, én ezt nem érzem át. Elég jó autóm van, de úgy választottuk a párommal, hogy elférjenek benne a cuccok egy nyaralás alkalmával és hogy a kutyák is elférjenek benne. Plusz nálam szempont volt, hogy ne rohadjon szét 5 év után és olcsóbb legyen a fenntartása és a szervizelése.
De nem szoktam simogatni és nem vagyok belebuzulva sem. Havonta 1x elviszem lemosatni és kiporszívózzák. Ennyi. Néha elviszem a szervizbe, de nem szoktam simogatni, csak egy használati tárgy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!