Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ő a lelki társam, de más tekintetben pedig vállalhatatlan a kapcsolatban?
Adott barátnőm(?!?!?). Ténylegesen ő a lelki társam lassan 5 éve, Kapcsolatban vele az nagyon jó, nagyon jól megértjük egymást, viszonylag kevés vita volt mindig is, Viszont más párkapcsoalti tényezők mint a vonzalom, vágyak az totálisan megszűnt. Hónapok teltek el szex nélkül. Az elmúlt 1 évben együtt éltünk, millió szabadidővel, de nem kívántam jó ha 1-2 havonta volt. A csókot se igazán kívántam. Nem tehetek róla, de elmúlt ez a vozalom. Ez egyáltalán javítható?
Olyan döntés előtt állok ami a teljes egész jövőmre és az övére még durvábban ki fog hatni. Én nagyon vágyok már valaki másra akivel lenne kölcsönös vonzalom, akit kívánnék, de mégis ő az akivel tökre tudnám az életem élni, csak hát nem csak jó beszélgetések és megértés szükséges egy kapcsolat működéséhez. Hisz így csak a barátom.
Azóta eléggé depressziós is vagyok, és hát akadna másik lány akivel eléggé erős vonzalom alakult ki. (élőben még nem találkoztunk szóval nem volt szó megcsalásról).
Viszont ő nyilván nem lenne olyan mint a mostani kapcsolatom. Életemben nem voltam ilyen szar helyzetben. :(
Kicsit változzon meg a párod külsőleg.
Sport, fodrász, kozmetikus új ruhák.. talán jobban feldobná
Most le leszek pontozva, de én éppen ezért szoktam mondani, hogy néha jót tesz a megcsalás, felrázza a leülepedett kapcsolatot. Persze ha vad érzelmek vannak ebben, akkor nem szabad belemenni, de normál helyzetben a titkolózás és a bűntudat feltámasztja a vágyakat a másik iránt. Vagyis a megszokott, régi iránt. Nem mondom, hogy ez erkölcsös húzás, de egy próbát megér.
Egyébként meg 5 év múlva más mellett ugyanezt fogod érezni. A szerelem elmúlik, a vágy leül. Lehet, hogy más területen sem fogjátok jól megérteni egymást.
Azt írod, akadna más lány, aki iránt már kialakult a vonzalom.
Ha a barátnőddel szakítasz is, egy kis szünetet érdemes lenne tartani, mert ha rögtön lefekszel a másikkal, összemosódik minden benned.
Jó de ha a szerelem elmúlik is megmarad a szexuális vonzalom ha jól néz ki a párunk. Megcsalni nem fogom.
Annyira szar ez a helyzet. :(
Érzelmileg annyira jó, de már nem bírom ezt a csak a barátom kapcsolatot
Ismerős.. Nagyon ramaty.
Mi miatt csökkent a vonzalmad iránta?
Változott valamit külsőleg, elhagyta magát/nem ad magára, esetleg meghízott az utóbbi időben?
HA ennyire jó a kapcsolat, érdemes lenne utánajárni. Elvégre ha eddig volt vonzalom, akkor ha megvan a kiváltó ok, még meg lehet oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!