Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párkapcsolat fiatalabb férfival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat fiatalabb férfival?

Figyelt kérdés

Amikor megismertem ő még kiskamasz volt én pedig egyetemista. Egy edzőklubba jártunk.

Nekem diploma utána kimaradt pár év. Mikor visszajöttem már szinte férfi volt.

A gondot jó pár hónap után érzékeltem, amikor véletlen összefutottam vele egy helyen ahol diákmunkás volt. És nagyon "megijedtem", "ledöbbentem", hülyén viselkedtem, leblokkoltam, de nagyot dobbant a szívem. Mintha rajta kaptam volna valamin vagy ő engem. Kiszolgált mint minden vendéget és elsomfordáltam. Nem tudom megmagyarázni mi történt akkor, semmi nem indokolta az érzéseimet.

Aztán kezdet minden megváltozni. Sokszor elkalandozott a gondolatom és mindig ott láttam magam előtt a pultnál. Többet be sem tettem a lábam arra a helyre, nem kockáztattam hogy újra összefussak vele ott.

És a fantáziámba is szépen bekúszott. Nagyon bosszantott, hogy orgazmus előtt az ő képe villant be rendszeresen. A végén már inkább nem tettem a magam kedvére.

Edzések is el-el maradoztak. Nem akartam rá "úgy" gondolni.

A katasztrófa pedig akkor következett be, amikor elmentem a barátnőimmel egy buliba. Klisés módon ő is épp volt, és a végén már együtt táncoltunk. Élveztem nagyon, szinte nem akartam, hogy véget érjen az este. Őt hívták a barátai, hogy menjen el velük másik helyre, de ő inkább velem maradt még. Aztán szépen lassan haza kellett mennünk. De helyette pirkadatig sétáltunk a városban és beszélgettünk... mindenről. A jelenlegi életkorólmenyeinktől, az űrbe fellőtt tesláig minden témát érintettünk. Aztán poénkodunk azzal hogy most nekem kell hazakísérnem őt, mint idősebb edzőtárs, vagy neki engem mint férfi a nőt. Végül abban állapodtunk meg, hogy hadd legyen gavallér és hazakísért. Bekéredzkedett a mosdóba, de amikor ment volna el, oda állt elém és megcsókolt én meg... hagytam. Elmondta, hogy egy már jó ideje ezt meg akarta tenni, és, hogy ő többet szeretne, ha engedném. Szívesen lenne a barátom. Megegyeztünk, hogy egy másik alkalommal majd beszélünk erről...

Most nem tudom, hogy mi legyen. Még csak 18 én meg jó 10 évvel idősebb vagyok.

2018. márc. 17. 13:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
42%
Mit szeretnel kozel a 30-hoz egy gyerektol? İzgi elsore meg minden, de o meg matekhazit ir, neked meg mar nagyon nem ebben az eletkorban kellene tartanod. En 22 evesen nem tudnek ilyet komolyan venni.
2018. márc. 17. 13:27
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem siman probald meg, ha o is benne van. Valoszinuleg nem fog sokaig tartani, de lesz egy jo emleked.
2018. márc. 17. 13:29
 3/11 anonim ***** válasza:
22%
Ez milyen beteg dolog már... :) Max 1-2 alkalom, de utána, ha kijózanodsz, irtó cikinek fogod érezni.
2018. márc. 17. 13:30
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
Mit nem adnék ha a srác helyében lennék te jó isten 😅
2018. márc. 17. 13:32
 5/11 anonim ***** válasza:
76%

Ha te lennél a férfi, senkit nem érdekelne ez a tíz év.

Nincs mit veszteni, ha megpróbáljátok, nem ártotok senkinek. Legalább nem kattogsz rajta, hogy mi lett volna, ha...

2018. márc. 17. 13:34
 6/11 anonim ***** válasza:
94%

Nézd, max. lesz pár szép emléketek.

Tegyétek, ami jól esik. FÜggetlenek vagytok mindketten.

2018. márc. 17. 13:42
 7/11 anonim ***** válasza:
85%

Őszintén válaszolj.

Téged zavar hogy fiatalabb?

El tudod képzelni, hogy közös életet éltek?

Szerelmes vagy?

A válaszok alapján talán el tudod dönteni. 😊

Sok boldogságot ha bevállalod. 😊

2018. márc. 17. 13:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Amíg nem próbáltátok meg, addig nem lehet egyértelműen kimondani, hogy működik-e a dolog vagy nem. Nyilván a korkülönbség nehéz helyzetet teremt, főleg úgy, hogy ő a fiatalabb. Azt viszont neked kell átgondolnod, hogy mit is szeretnél: komolyabb kapcsolatot, amiből már esetleg családalapítás is lehet, vagy rászánsz x hónapot - vagy évet - arra a kísérletre, hogy talán vele is működni fog. Nem akarok sem pro, sem kontra szólni, nem is az én tisztem, de úgy gondolom, egy tisztázó beszélgetést megér az ügy, és ha vannak aggályaid, akkor add elő őket, a többit meg majd meglátjátok.
2018. márc. 17. 13:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát... Ez csak akkor lehet gond, ha te már férjet, családot akarsz. Ő meg még most megy az egyetemre és valószínűleg jóideig még nem akar gyereket.
2018. márc. 17. 18:18
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló a helyzet, én majdnem 28, ő most múlt el 21. Én vagyok a nő.

Sokkal érettebb a srác, mint a korombeliek többsége... soha nem gondoltam volna hogy majd egy fiatalabb csavarja el a fejem, de mégis... egy próbát megér :)

2018. márc. 17. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!