Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Te hiszel benne (vagy tapaszta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te hiszel benne (vagy tapasztaltad), hogy a szerelem akkor jött el az életedbe mikor ott volt az ideje, és minden szempontból fel voltál rá készülve?

Figyelt kérdés
Kifejtenéd kicsit veled hogyan történt? :)

2018. márc. 16. 21:31
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Eljott, de nem a megfelo idoben. Tulsagosan koran.
2018. márc. 16. 21:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi van akkor, ha eljött a megfelelő időben, de el sem kezdődött és el is ment?
2018. márc. 16. 21:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Hmmm... ez igazándiból teljesen random dolog
2018. márc. 16. 23:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Velem így történt. 12 és 15 éves korom között volt 4 barátom. Jártunk pár hónapig, aztán szakítottunk, semmi értelme nem volt egyiknek se. Aztán az utolsónál azt mondtam, hogy befejeztem, én fiatalon akartam férjhez menni és gyerekeket szülni, nagy családról álmodtam mindig. Nem volt értelme járogazni ezzel, azzal. Aztán érettségi előtt pár hónappal, 18 éves koromban betoppant az életembe A férfi, akit amúgy már évek óta ismertem, de akkor vettük észre egymást úgy igazán. Nála fel sem merült, hogy ellenkezzek, tudtam, hogy ő lesz a férjem és a gyerekeim apja. Februárban volt a 10. házassági évfordulónk, 3 lányunk van. 😊

Ha előbb jön, szerintem nem lett volna belőle semmi, a korom miatt. Ha később, lehet, hogy már mással van valamelyikőnk. Így volt tökéletes.

2018. márc. 16. 23:13
 5/6 anonim ***** válasza:
42%

Nem tündérmesék alapján élem az életem, szóval nem hiszek benne. Azért sem, mert sok embert akkor ér a szerelem, amikor nincs épp jó pillanat. Tehát, ez az állítás nem egy általános érvényű igazság.

Ez az "itt az ideje" meg annyira relatív. Az élet bármelyik pillanatára, bárki ráhúzhatja, ha akarja.

2018. márc. 16. 23:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem szerintem jókor jött de valamiért mégis ellöktem magamtól :( Azóta is bánom természetesen. :(
2018. márc. 17. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!