Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Őrültség lenne bevallom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őrültség lenne bevallom egy lánynak a találkánkon, hogy beleszerettem és szerrelmes vagyok belé? 20 F

Figyelt kérdés
Nem radiról van szó, hanem egy baráti jellegű találkáról . Néha szoktunk találkozni,de idő közben beleszerettem. Ráadásul szerintem én sem vagyok közömbös a számára. Mennyire jó ötlet lenne komolyabban elbeszélgetnem vele ? Vagy elijeszteném ?

2018. márc. 15. 00:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy jó ötlet rázúdítani az érzéseidet így első körben.

Komolyan el lehet vele beszélgetni, mondjuk azon a szinten, hogy te többre is gondolsz, mint barátság, de az érzelmeket egyelőre hagyd kint.

2018. márc. 15. 00:17
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
Egy igazi nyálgép vagy. :D
2018. márc. 15. 00:54
 3/16 anonim ***** válasza:
33%

Ebből faképnél hagyás lesz, ezt most megmondom. Miért mondanád meg egy barátnak, hogy olyan érzelmeket táplálsz iránta, amit az emberek többsége egy tucat randi és pár csók után kezd el érezni biztosan?

Amúgy is, hogy szerethetsz úgy bele valakibe, hogy annyira nem kerültetek egymáshoz közel, hogy egyértelmű legyen, hogy ő is többet akar? Én nem bírnék egy baráti távot tartó emberbe belezúgni és szerintem a többség így van vele.

Ne legyél gyerekes és teátrális, kérlek.

2018. márc. 15. 01:57
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor sülhet el jól, ha ő is belédzúgott, minden más esetben viszont ront a helyzeten, például akkor is, ha amúgy neki is tetszel. Ezért inkább csak simán hívd el randira, és minden más majd jön magától.
2018. márc. 15. 08:27
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
A többiek is arra utalnak, hogy meg kell játszanod magad, ezt szeretik a nűk. Ha ez megy, akkor nyert ügyed lesz. A "szeretlek" szót meg felejtsd el, töröld ki a szótáradból, ez a gyengeség jele, nem egy kőbunkó alfahímé. :D
2018. márc. 15. 09:10
 6/16 anonim ***** válasza:
Igen, őrültség. Soha nem szabad szerelmet vallani egy lánynak. Vagy megijed tőle, vagy kihasznál.
2018. márc. 15. 09:43
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Hatalmas bukta lenne!
2018. márc. 16. 01:43
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha a lánynak is bejössz akár még jól is elsülhet.

Számomra ez jó érzéssel töltene el,mégha nem is tetszenél, akkor is,legalább az önbizalmamat kicsit növelné,örülnék hogy tetszem valakinek.

2018. márc. 16. 08:55
 9/16 anonim ***** válasza:
31%
Igen, a nők egonővelőnek tartják az ilyen fickókat, de az instant érzés után dobják is őket. :D
2018. márc. 16. 12:01
 10/16 anonim ***** válasza:
Azért nem minden nő ilyen,biztos vannak sokan akik ilyenek.
2018. márc. 16. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!