Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy nőbe miközben van barátom. Mit tegyek?
Barátnők vagyunk lassan 2 éve, mindig nagyon furcsán viselkedett, 1 éve tudom, hogy leszbikus. Sokszor elmentünk fesztiválokra, koncertekre, bulikba a közös barátainkkal, csak együtt aludtunk, nem történt semmi, nem csaltam meg a barátomaty 2-3 hónapja olyan furcsa érzések vannak bennem. Nemrég volt a szülinapja, és mikor átölelt, teljesen belebizseregtem... Sokszor gondolok rá, sok időt is töltünk együtt, csoporttársak vagyunk az egyetemen, és... kezdem azt érezni, hogy megszerettem. Nagyon. A barátom meg nem tudja hova rakni, hogy miért mondom le folyton a találkozókat, 3 és fél éve vagyunk együtt. Így nem bírok a szemébe nézni, hogy nekem ilyen érzéseim vannak közben, de a barátomat is szeretem... Ez most mi? :( Nem vagyok normális? Tudom, elég hülyén hangzik, és sohasem gondoltam, hogy ebbe a helyzetbe leszek valaha.. Nem tudom, mit tehetnék :(
én 21L barátnőm 21L a barátom 23F
Itt a fontos solog az, hogy ilyen egy jól működő kapcsolatba nem fér bele, hogy az embernek egy harmadik iránt a vonzalman felül mély érzései alakulnak ki.
szerintem ez nem egy jól működő kapcs., ha mellette mást is észrevettél.
ha én full szerelmers vok a páromba, jöhet akárki, észre sem veszem.
sztem nem vagy szerelmes a leszbi csajba, csak nagy hatással van rád, és sztem izgat téged, milyen lehet nővel a szex, ez egyfajta fellángolás.
az sem bizti, h. biszex vagy, at már kiderült volna 21 éves korodra, ha a lányok is érdekelnének.
a helyedben átcsoportosítanám az óráimat, és nem taliznék annyit a csajjal, vagy külön ülnék tőle.
az energiát, időt add a barátodnak.
a csajnak meg mondd meg, h. nem szeretnél barátkozni vele ennél jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!