Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan, aki sokáig úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki sokáig úgy volt vele, hogy "házi nyúlra nem lövünk", aztán mégis "házi nyúllal" jött össze, és jól sült el? Mi változott, amiért mégis belementetek ilyenbe, mi volt más?

Figyelt kérdés
2018. márc. 15. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
5%
Támadt a házi nyúl? :)
2018. márc. 15. 17:49
 2/7 anonim ***** válasza:
94%

Attól függ, honnan nézzük. Nekem volt kollégám ejtette el párszor ezt a mondatot, míg együtt dolgoztunk.

(Nem próbálkoztam, csak úgy mondta.)

Engem elküldtek fél év múlva. Nem sokkal utána elkezdett írkálni facebookon. Találkozgattunk (itt megjegyzem, láttak is minket együtt többen, akik engem is ismertek, el is indultak pletykák, de szerencsére én nem dolgoztam már ott), kerülgettük egymást, kb fél évre rá le is feküdtünk 2x. De több nem lett belőle.

2018. márc. 15. 18:02
 3/7 anonim ***** válasza:
35%
Én nemrég keveredtem össze munkatársammal. Már most hülyeségnek tartom a dolgot...
2018. márc. 15. 18:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Van egy kiszemelt...
2018. márc. 15. 18:25
 5/7 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem ez nem tud jól elsülni. Főleg akkor, ha még a szakítás után is együtt kell dolgoznotok.
2018. márc. 15. 19:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy egy olyan gané közösségben voltam, aminél mindegy volt, hogy mit csinálok, jobban nem lehetett elrontani. Össze is jöttem az illetővel, lett is belőle hiszti, de semmit sem érzékeltem, mert addig meg le voltam szarva és ki voltam rekesztve. Akkor legalább foglalkoztak velem és a magánéletemmel.

2 éves kapcsolat lett belőle, abból csak 1 évem volt a helyen.

Vannak közösségek, amiket nem tennék tönkre egy párkapcsolat megpróbálásával. Ilyen a baráti köröm, vagy a jelenlegi munkahelyem. Hiányozna, ha megbomlana a kis csapat és valaki lenne, aki megorrolna rám esetleg. De egy szar helyen, ahova nem is érzed magad odatartozónak, azt mondom, hogy mindegy. Az is mindegy, hogy nézel ki, az is mindegy, kivel kavarsz, minden mindegy. Vannak azok az emberek, akiknek nem tudok adni a véleményére és akiknek nem akarok megfelelni és lényegében leszarom, hogy miért és miért nem tartanak szimpinek. NA, ott olyanok voltak. Nem volt tétje.

2018. márc. 15. 20:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Az apai nagyszüleim kollégákként jöttek össze, elsülhet jól is, miért kellene törvényszerűnek lennie a szakításnak? De nem is az volt a kérdés, hogy elsülhet-e jól. Az volt a kérdés, hogy van-e itt olyan, akivel már megtörtént úgy, hogy az elvei mások voltak, és nem bánta meg. Aki a kérdésre válaszolt, annak köszönöm.
2018. márc. 15. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!