Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy osztálytársam, szeretem. (jóó, tudom, házi nyúlra nem lövünk, stb. ) Bevallottam neki, de ő nem viszonozza. (ezt eddig is tudtam). El akarom felejteni. De mégis hogyan?
Figyelt kérdés
Megpróbálom röviden leírni.Az van h csaknem egy éve szeretem,de nem volt alkalmam személyesen elmondani neki,ezért leírtam (egy kb. 6 oldalas) levélben,amit oda is adtam neki személyesen .Tudtam h ő nem szeret viszont,de már nem bírtam tovább.Másnap beszéltem vele és kiderült h ő eddig is tudta h szeretem,de ez még nem változtat azon a tényen,h ő nem.Az 1 év során próbáltam már elfelejteni(nem is 1x),de nem sikerült. 14/l2013. nov. 8. 19:53
1/4 anonim válasza:
ha 14 éves vagy...akkor 8.-os? :O ha elballagtok és utána nem fogod állandóan látni, az majd megoldja a problémát :S
2/4 A kérdező kommentje:
9-es vagyok.
2013. nov. 9. 08:27
3/4 Szjger13 válasza:
Még csak 10 vagyok de én is belezúgtam az osztálytársamba. Az "legjobb" barátnőm elmondta mindenkinek emóngem meg halálra cikiztek, de most már vége.. Szerintem csak reménykedj, én is ezt teszem!
4/4 anonim válasza:
Én is pont ebben a cipőben járok (most)... Sikerült azóta elfelejtened? Vagy valami más lett a fejlemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!