Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem alapdolog tudni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem alapdolog tudni hogy van-e barátja?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt, egy nyelvtanfolyamra jártunk és már akkor megtetszett. Néha elmentünk kajálni (akkor a tanárnő is ott volt) meg egyszer ő hívott el kávézni. Nekem úgy jött le, hogy kölcsönös vonzalom van. Elhívtam én is (úgy hogy azt mondtam randira hívom), igent mondott aztán lemondta. Viszont gyakran írogat rám, elmondja mi van vele, ilyesmik. Megint elhívtam de megint terelt. Szóval egyszerűen nem tudtunk találkozni a tanfolyam után. Telefonáltam de nem vette fel.

Megkérdeztem tőle, hogy azért kerüli-e a témát mert van barátja? Erre annyit mondott hogy ő nem egy szerelmes randizgatós típus és azóta kerül engem.

Nem alapdolog megkérdezni van-e barátja egy lánynak? Miért sértődött ezen meg?

2018. márc. 5. 22:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
1# +1
2018. márc. 6. 07:35
 12/12 A kérdező kommentje:
Mitől ijedt volna be? Flörtöltünk de egyáltalán nem voltam erőszakos. Kedves voltam ha valami problémájáról számolt be. Ez ijesztő?
2018. márc. 6. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!