Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem alapdolog tudni hogy van-e barátja?
Megismertem egy lányt, egy nyelvtanfolyamra jártunk és már akkor megtetszett. Néha elmentünk kajálni (akkor a tanárnő is ott volt) meg egyszer ő hívott el kávézni. Nekem úgy jött le, hogy kölcsönös vonzalom van. Elhívtam én is (úgy hogy azt mondtam randira hívom), igent mondott aztán lemondta. Viszont gyakran írogat rám, elmondja mi van vele, ilyesmik. Megint elhívtam de megint terelt. Szóval egyszerűen nem tudtunk találkozni a tanfolyam után. Telefonáltam de nem vette fel.
Megkérdeztem tőle, hogy azért kerüli-e a témát mert van barátja? Erre annyit mondott hogy ő nem egy szerelmes randizgatós típus és azóta kerül engem.
Nem alapdolog megkérdezni van-e barátja egy lánynak? Miért sértődött ezen meg?

1. beijedt
2. van barátja, csak nem olyan a kapcsolatuk, nem érzi jól magát és gyáva szakítani. Viszont próbált valami újba kezdeni, de a lelkiismerete nem engedi. Ezért hárít.
3. Más lehetőség nincs :D
22N

Alapjáraton nem ajánlatos megkérdezni, mert az csak csökkenti a nő részéről a vonzalmat.
De ez ettől függetlenül úgy néz ki sajna, hogy nem akar tőled többet, vagy lehet hogy az elején még ő is látott bele valamit, de aztán idővel mégse érzi azt a szikrát, vagy valami másik pasi tetszett meg neki.

Bizonytalan, tesztel stb.
Állj a sarkadra, hívd el azzal a feltétellel, hogy ha lemondja, akkor nem keresed többet. Ne pont így de ez legyen a lényeg. Velem is ezt csinálta egy csaj, majd amikor lemondta (1 nappal előtte, már másodszor), eléggé begurultam, amit ki is nyilvánítottam. Következő alkalommal már ő hívott, és volt is randi.
Manapság sokan ilyenek, hogy félnek, meg bizonytalanok. Ha nem állsz a sarkadra, és hagyod hogy szórakozzanak veled, akkor ebből nem lesz semmi.

Ez egy finomság neked, te talán észre sem vetted, de ha van barátja, akkor a fiú iránti tiszteletből lépsz le, nem zavarod a köreit, holott neked a nő érzései kéne fontosak legyenek, egy nőnek elég durva lehet, ha egy idegen férfi érzései fontosabbak neked, mint az övéi. Értem?
Szerintem itt az a fontos, köztetek mi zajlik.
Hiába van barátja vagy nincs barátja, mit számít az? attól még valami ami köztetek zajlik, elintézésre vár. Megbántottad, vagy mittomén. Most ha van barátja, akkor sarkon fordulsz és nem érdekel, hogy megbántottad, meg nem érdekel, ami alakulgat köztetek, vagy mi van?!
Érted?
N

Én mondjuk nem sértődnék meg rajta.
Szerintem nem akar semmit tőled, azért hanyagol.

5: Igen, de még nem tartotok ott, ahol gondolod. Ő arra kiváncsi, hogyan viszonyulsz hozzá. Ha még be sem találsz a szíve kulcslyukába, nem arról töpreng, hogy legyen-e a barátnőd. Kettővel hátrébb van még nálad.
Nincsen elhatározása Rólad.
Éppen azt ízlelgeti, milyen vagy, és milyen érzés vagy neki. Nem vettél észre olyat, hogy az adósa vagy valamiben? Nem bántottad meg? Nincs le nem tisztázott dolog, amit szóba hozott, és amiben várja a válaszodat?
Nem ígértél valamit, amit még nem teljesítettél?
Mert a viselkedése alapján szerintem Nálad pattog a labda őszerinte.

- Szia, van kedved meginni egy kávét óra után?
- Köszönöm, de nem, van barátom.
Mi ezen olyan iszonyú bonyolult, fel nem foghatom. Ha két ember kölcsönösen vonzódik egymáshoz, akkor kifejezik egymásnak, h ennek a vonzalomnak zöld útja van- e. Vagy, ha nem kölcsönös, akkor azt, h nincs ilyenfajta vonzalom. Megette a fene az egészet, ha ez a legalapvetőbb dolog - és most az őszinte kommunikációra célzok- el van mismásolva már az ismerkedés legelején, mert " jajmilesz, jajmitillik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!