Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom ezt? Csak nekem alapdolog?
Én a barátomat tartom a leghelyesebbnek és ezt mindig meg is mondom neki...
Ma mondtam egy srácról akinek tetszettem hogy jó az új hajszíne, mert nem tudtam mit írjak neki és ez jött... Aztán elküldte egy iskolatársának a képét hogy mennyire tetszik neki...
Aztán elmondtam neki hogy tudom hogy találhat sokkal jobbat nálam, és hogy ezt a csajt is sokkal szebbnek gondolom magamnál... És azt mondta nem vagyok szebb, de csúnyább sem... Mikor megmondtam neki hogy ez nagyon rossz, azt mondta köszönjem magamnak mert én kezdtem el.
Minden üzenetében kerülgette azt hogy nem vagyok szebb, csak a belsőmet dícsérte. De nem az van hogy ha szeretünk valakit őt gondoljuk a legszebbnek? Most megmondtam neki, hogy nem érdekel... Most persze elkezdett írogatni hogy én vagyok a legszebb, egyelőre meg sem nyitom az üzeneteit.
Ti mit gondoltak? Előre is köszi...(15/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!