Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem lenne jobb az, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lenne jobb az, ha egy határozott, talpraesett nő összejönne egy határozatlan, tutyi mutyi pasival?

Figyelt kérdés

Nem rólam szól a kérdés, szerencsére már nem vagyok esetlen típus. Csak azon gondolkozom, hogy sok nő lenézi az ilyen pasikat, ami elég rossz, mert sok esetben nem ő tehet arról amilyen.

Egy határozottabb, döntésképesebb nő mellé nem e lenne jobb egy olyan pasi, aki ilyen esetlen, nem tud döntéseket hozni, fél az emberek közelébe lenni? Mivel úgy gondolom, hogy sokat segíthetne egy ilyen nő rajta, mert gondolom az olyan férfiak nem boldogok, nem tudnak felszabadulni és ilyenkor jobb lenne segíteni rajtuk. Ez fordítva is mehetne, ha egy férfi határozottabb a nő meg esetlenebb. Bár utóbbi jobban elfogadott. Viszont a nőknek is bekéne látniuk azt, hogy a sok tutyi mutyi, döntésképtelen pasikért ők is felelősek. Ezért mondom, hogy a segítség jó dolog és ha kicsit vonzónak tartja azt a férfit, aki ilyen akkor jó lenne, hogyha lelkileg ápolgatná és később meghozza a gyümölcsét.

Persze lehet, hogy rosszul gondolom cáfoljatok rá, ha nincs igazam én csak elmerengtem ezen, mert anno én is hasonló típus voltam. Igaz én nő nélkül változtam meg, de vannak olyan emberek akik tényleg segítségre szorulnak és ehhez nem elég a pszichológus hanem a gyengébbik nem szeretete a megoldás.

2018. márc. 5. 08:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy vannak erre példák, de ez nem ilyen törvényszerű. Nem is értem, hogy miféle törvényszerűséget szeretnél felállítani. Határozatlanka pasinak is lehet barátnője, talán épp olyan, akit te leírtál. (mivel az sem egy szerencsésebb eset, ha két tutyi-mutyi ember áll össze)

DE... szerintem alapjábavéve a nő nem a férfi tutyi-mutyiságába fog beleszeretni, valószínűleg más oka lesz erre. Lehet, hogy más pozitívumai is vannak egy ilyen férfinak, ami szerethető. Azzal nemigen lehet mit kezdeni, hogy úgy áll elém egy pasi, hogy “legyek vele, mert felelős vagyok az esetlenségéért”xD lol, kicsoda ő nekem??

Ha van valami okom arra, hogy felnézzek egy pasira, akkor nem fogom elítélni azon hibái miatt, mint határozatlanság...de ha nincs semmi ezenkívül, akkor nem.

Tehàt valószínüleg ilyen esetben NEM a tutyi-mutyiság az egyetlen oka annak, hogy a nõ lenézi õt, érdemes lenne jobban megvizsgálnia a szemèlyiségét, jobban szemügyre vegye, talán más hibákat is..... Nem néznék le egy olyan pasit, akinek a határozatlanság az egyedüli hibája.

2018. márc. 5. 10:26
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
De szép, hogy nem a férfiak tehetnek arról, hogy ilyenek, hanem ez is a nők hibája. Eszednél vagy? Se férfi, se nő nem azért létezik, hogy a kis nebántsvirágokat pátyolgassa.
2018. márc. 5. 10:59
 13/17 anonim ***** válasza:

Elég hatzározott és céltudatos vagyok, és nem tudnék vonzódni egy tutyi-mutyi pasihoz.

Valaki itt említette, de a baxogatásnak és uralkodási vágynak ehhez semmi köze. Senkit nem szoktam. Kedves és megértő vagyok, de határozott.

2018. márc. 5. 11:11
 14/17 Lifeishard ***** válasza:
5-ös Válaszolóval értek egyet.
2018. márc. 5. 11:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Amit írt valaki, hogy minimális mértékben működhet, azzal egyet értek. Én határozott vagyok, mindig is az voltam, párom viszont a nők terén sose. Fontos különbség, mert a munkájában, az élet más területein nagyon jól boldogul, máshogy is viselkedik, nem fél az árnyékától, tehát egyáltalán nem egy puha pöts, csak kicsit bizonytalan ha párkapcsolati kérdések merülnek fel, mivel tapasztalatlanabb. Én általában motiválom, hogy mondja el a véleményét, gondolatait, azt, hogy ő mit szeretne, és sokat fejlődött, jobban kiáll magaért, jobban ki tudja fejezni magát. De ami itt lényeges, hogy más téren sosem szorult a segítségemre, tehát nem egy végletekig mulya ember, azt nem hiszem, hogy tudnám tolerálni. Így viszont kiegészítjük egymást, sőt fejlesztjük is.
2018. márc. 5. 13:28
 16/17 anonim ***** válasza:
A pasinak biztos jó lenne, én nőként elképzelni sem tudom a dolgot. Önzőség vagy nem, egy kapcsolattól azért én is szeretnék kapni valamit, nem csak a töketlen pasimat szeretném pátyolgatni és anyja helyett anyja és egy személyben pszichológusa lenni, várva, hogy hátha majd évek tuán önbizalmat gyűjt, amire amúgy semmi garancia nincs. Lehet, hogy csak én vagyok túl önző, de nem vagyok én Teréz anya, hogy önkéntesen egy tutyimutyi balf#szt pátyolgassak úgy, hogy nekem semmi előnyöm nem származik a dologból.
2018. márc. 5. 14:51
 17/17 anonim ***** válasza:

Oké hogy ez a férfinak jó lenne, de nekem nőként ebben mi a jó?

Nem érzem magam felelősnek senki iránt alanyi jogon, így ez nem érv számomra. Szüleimért ha megöregszenek felelős leszek mert felneveltek. A barátaimért, a páromért felelős vagyok mert kölcsönösen önkéntesen felelősséget vállaltunk egymásért amikor "megszelidítettük" egymást, Kis Herceg után szabadon. A beosztottaimért felelős vagyok mert szerződésben vállaltam mint a munkaköri leírásom része. Egy ismeretlen férfiért nem vagyok felelős.

Tehát jószolgálatból kéne összejönnöm velük? Esetleg szánalomból? A párkapcsolatok nem így működnek, mindkét felet boldoggá kell tennie hogy jó legyen a kapcsolat. Ebben a felállásban a pasinak jó mert valaki megoldja a gondjait és meghozza helyette a döntéseket, a nő meg szenved egy tutyimutyi alak mellett és reménykedik hogy majd egyszer megváltozik, és újdonsült határozottságában nem hagyja el. Nekem nem tűnik jó üzletnek.

2018. márc. 5. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!