Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb állapot?
Ha már rosszul érzed magad vele engedd el!
A hiány erzete elmúlt ahogy a rossz erzesek szakítás utan is ahogy oldodik a kotodes. Lehetsz meg boldog de ne ragadj le nála ha csak veszekedtek és nem működik koztetek a kommunikáció. Valószínűleg nem vele leszel az. 😔
Nem tudom elengedni. Próbáltam. Eddig mindig én szakítottam az exeimmel, de vele nem tudok. Egyszerűen nem megy. Nagyon kell nekem ő. Csakhát félek h mivel az érzéseim túl erősek iránta, és ő meg valahogy máshogy kezeli a dolgokat, megsérülök.
Pl. Ha volt vmi gondunk, látszólag megbeszéljük oké, aztán eltűnik pár napra és agyal ezerrel, én meg őrlődök h mivan..ahelyett h velem oldaná meg a gondot, de inkább befordul a kis világába. Ez nekem arra hajaz h simán sz*rban hagyna éles helyzetben is.. Pláne ha lesz gyerekünk..jujj. De állítása szerint többet bele tud rakni a kapcsolatba, sőt, de puding próbája az evés. Mivel bizonytalan vagyok, megint hanyagol, ahelyett h rákapcsolna.. Nekem volt egy hozzáállásom ehhez a kapcsolathoz, de megkavarodtam mostanra. Ráadásul most úgy alakult a helyzetünk h szerintem agyal.. Szal megint csak várom h este jelentkezik-e vagy nem :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!