Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyik a jobb állapot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jobb állapot?

Figyelt kérdés
Ha a párommal maradok és az ő viselkedése miatt érzem rosszul magam, vagy ha szakítok vele, és akkor meg azért? Nagyon ragaszkodok hozzá.
2018. jan. 28. 20:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha vele maradsz akkor garantált a rosszul érzem magam faktor,ha szakítasz akkor találhatsz olyan párt akivel jól megvagytok.
2018. jan. 28. 20:32
 2/15 anonim ***** válasza:
Semmiképp se maradj vele, ez csak rosszabb lesz, teljesen padlóra fogsz kerülni. Add meg magadnak az esélyt a szebb jövőre - ennél, amiben most vagy, még a szingliség is jobb. Aztán majd kopogtat egy új illető az ajtódon...
2018. jan. 28. 20:37
 3/15 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon nehéz elengednem. Egyszer megtettem már, idővel lenyugodtam, de akkor is folyton ő járt a fejemben, hogy nekem ő kell, újrekezdtük, megbeszéltünk mindent, de hát kutyából nem lesz szalonna. Jajj de nehéz ez most nekem :-(((
2018. jan. 28. 20:57
 4/15 anonim ***** válasza:
Mi a probléma,amit nem tudtok megoldani?
2018. jan. 28. 21:13
 5/15 anonim ***** válasza:
Hát ha egyszer már szétmentetek e miatt és az újrapróbálkozásban is látod,hogy halott ügy és mégis dilemmázol akkor szerintem te menthetetlen vagy.
2018. jan. 28. 21:18
 6/15 A kérdező kommentje:
A helyzetek kezelése a probléma. Máshogy áll dolgokhoz, amolyan gyerekesen.
2018. jan. 28. 21:56
 7/15 anonim ***** válasza:
Na jó, sokat nem tudtam meg.
2018. jan. 28. 22:53
 8/15 anonim ***** válasza:

Ha már rosszul érzed magad vele engedd el!

A hiány erzete elmúlt ahogy a rossz erzesek szakítás utan is ahogy oldodik a kotodes. Lehetsz meg boldog de ne ragadj le nála ha csak veszekedtek és nem működik koztetek a kommunikáció. Valószínűleg nem vele leszel az. 😔

2018. jan. 28. 23:06
 9/15 A kérdező kommentje:

Nem tudom elengedni. Próbáltam. Eddig mindig én szakítottam az exeimmel, de vele nem tudok. Egyszerűen nem megy. Nagyon kell nekem ő. Csakhát félek h mivel az érzéseim túl erősek iránta, és ő meg valahogy máshogy kezeli a dolgokat, megsérülök.

Pl. Ha volt vmi gondunk, látszólag megbeszéljük oké, aztán eltűnik pár napra és agyal ezerrel, én meg őrlődök h mivan..ahelyett h velem oldaná meg a gondot, de inkább befordul a kis világába. Ez nekem arra hajaz h simán sz*rban hagyna éles helyzetben is.. Pláne ha lesz gyerekünk..jujj. De állítása szerint többet bele tud rakni a kapcsolatba, sőt, de puding próbája az evés. Mivel bizonytalan vagyok, megint hanyagol, ahelyett h rákapcsolna.. Nekem volt egy hozzáállásom ehhez a kapcsolathoz, de megkavarodtam mostanra. Ráadásul most úgy alakult a helyzetünk h szerintem agyal.. Szal megint csak várom h este jelentkezik-e vagy nem :-/

2018. jan. 29. 10:59
 10/15 anonim ***** válasza:
Jajj, ugyanez van velunk is :(
2018. jan. 29. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!