Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyit kellene várni az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit kellene várni az első szexxel?

Figyelt kérdés

Nincs egy hete, hogy összejöttünk a barátommal. Nem vagyunk szüzek. Órákig tudunk smacizni, és már más is megtörténhetett volna, de még nem engedtem neki.

Ilyenkor mennyit szoktak várni ?

20/l 23/f

2018. márc. 1. 10:42
 1/9 Sunshinedoll ***** válasza:
80%
amennyit akarsz.
2018. márc. 1. 10:44
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Figyelj, szerintem akkor feküdj le vele amikor úgy érzed. Erre nincsenek ilyen szabályok, hogy mikor. Én mindig vártam minimum 1 hónapot, de 3 hónapnál már tovább nem húztam.
2018. márc. 1. 10:45
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Mi, másnapig vártun, mert első találkozáskor nem volt rá idő.
2018. márc. 1. 10:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt mondom, hogy érezned kell ezt. Nincs ilyen szabály, hogy mikor kell vagy mikor nem kell. Akkor engedd, ha úgy érzed, hogy megbánás nélkül képes vagy lefeküdni vele.

Nekem volt olyan, akit 1 hónapig várattam, volt, akit csak 1 hétig. Mert akkor csináltam, amikor én akartam, és nem akkor, amikor "kellene", mert ilyen nincs. :)

2018. márc. 1. 10:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én addig vártam, amíg szerelmes lettem. Ez 1 hónap volt. Nekünk jó volt így. Az első együttlèt nem sikerült valami fényesen, idő kellett amíg összecsiszolódtunk. Abszolút megérte energiát feccölni bele. :P ha nem lettünk volna szerelmesek, nem lett volna türelmünk egymáshoz.
2018. márc. 1. 10:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, hogy "szoktak". Ahogy Te érzed.

Én biztosan többet várnék, de mindenki más.

2018. márc. 1. 11:00
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolkodtál már azon, miért csak a nőnek van joga ilyenkor váratni a férfit? Ha ő tenné ezt, akkor mi lenne a reakció?
2018. márc. 1. 12:39
 8/9 De La Cruse ***** válasza:
Közvetlenül az esküvő után tökéletes időzítés lenne!
2018. márc. 1. 14:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Mert a sex az valami vallas ? Nem tudom mi az hogy nem engedtem neki... hidd el ha nem akar teged akkor ha 1 vagy 2 honap mulva adodd meg neki azt amit akar a srac ugyan ugy ott hagy mint ha 1-2 het alatt fekudnel le vele. A ferfiak csak sex utan tudjak eldonteni hogy vannak erzeseik a no irant ..

Miert? Mert amig all a cerka befolyasolja az erzelmeinket!

2018. márc. 1. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!