Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi legyen az első lépés? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen az első lépés? Hogy fogjak hozzá?

Figyelt kérdés
Van az ismerőseim között (face) egy csaj, akivel kb. 3 alkalommal, ha beszéltem két-két mondatot az életben. Eddig nem is fogott meg, teljesen közömbös volt számomra, de most az utóbbi időben egészen megtetszett. Szerintem egyre szebb és csinos is, meg mellette okos és rendes is, és van/lenne közös hobbink is ha úgy alakulna. Amikor régebben beszéltem vele egy keveset akkor olyan kedvesen, vidáman állt hozzám. Személyesen sose látom, kb 60 kilóméterre jár egyetemre, 2-3 éve van még, én pedig már dolgozom pár éve. Szerintetek, hogy lenne értelmes elkezdenem valahogy nyitni felé, vagy tudtára adni, hogy tetszik? Személyesen nem szoktunk összefutni, tudja ki vagyok, de szerintem annyira idegen vagyok a számára.

2018. febr. 27. 17:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Csak akkor érdemes belekezdeni, ha van/lesz lehetőség a rendszeresen személyesen találkozni. Abból, amit eddig írtál, nem így látom. Ha mégis tévedek, akkor írd meg neki, hogy ki vagy, honnan ismered. Ha érdeklődést mutat, kérj személyes találkozót, beszélj meg vele egy randit.
2018. febr. 27. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!