Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondta ezt nekem? Előzményeket azért írtam, hogy érthetőbb legyen a történet, bocsi ha hosszúra sikerült.
Figyelt kérdés
2013 nyarán megismertem egy fiút, akivel pontosan egy év múlva össze is jöttünk (addig én nem voltam biztos benne, hogy akarom). A kapcsolat nyár végéig tartott, ő akkor ment vissza a koleszba, én akkor kezdtem az egyetemet. Még nyáron bemutattam neki és a tesójának meg a haverjainak az unokahúgomat, aki mindig nálunk tölti a nyarat. A szakítás után ők jóba maradtak és igazából mi sem haraggal váltunk el. A srác később még próbálkozott nálam, de az egyetemek közti távolság miatt nemet mondtam. Azóta mindketten kapcsolatban vagyunk valaki mással. Tavaly nyáron viszont az unokahúgom megbeszélt vele és a haverjával egy találkozót, ahova nem akartam menni, de az unokahúgom mégis rábeszélt. Először nagyon kellemetlenül éreztük magunkat, majd oldódott a hangulat. A srác szinte végig csak velem beszélgetett, és mondott pár érdekes dolgot. Például, hogy miért töröltem le facebookról, és mikor elmondtam, hogy a párom volt (akit régóta ismer), kiakadt, és közölte, hogy inkább magát törölje, mert hogy igazából nem is szakítottunk (nem mondtuk ki). A meglepetéstől megszólalni sem tudtam. Ezek után beszélgettünk más dolgokról, este pedig ők vittek haza minket. Az ősz elején pedig a páromról kérdezett (aki épp a haverjaival kocsmázott), majd annyit mondott, hogy mindketten jól beleválasztottunk, és csak személyesen mondja el, hogy miért. Mikor mondtam, hogy nem nagyon érek rá, mert festés van, ki kell pakolni mindent a szobámból, felajánlotta, hogy segít. Miért mondott nekem ilyeneket?2018. febr. 28. 18:20
21/24 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos itt tartok még. Nem szeretnék "két szék közül a pad alá esni". Jelen pillanatban még én sem tudom, mit szeretnék. Ugyanazt érzem mindkét sráccal kapcsolatban, nem tudom eldönteni, melyikük hiányozna jobban. Augusztus végéig kapott időt jelenlegi párom, hogy összeszedje magát, bár kétlem, hogy sikerülne. Ami az exemet illeti, megvárom amíg tudunk normális körülmények között beszélni és ő is ugyanúgy nyár végéig kap időt. Addig sajnos marad ez a "szenvedés" és bizonytalanság.
2018. jún. 6. 17:13
22/24 anonim válasza:
Én azt látom, hogy szereted kínozni magad. :)
23/24 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, sajnos részben igazad van. Mindketten augusztus végéig kaptak időt, de egyre feleslegesebbnek érzem, hogy várjak addig. Exemet "sakkban tartják" a szülei is, mindenáron el akarják érni, hogy a jelenlegi barátnőjével maradjon. Jelenlegi párom titokban több lánnyal is beszélget, az egyikkel holnap akar találkozni munkaidőben. (Tudom a facebook jelszavát, a beszélgetéseit screenshotolom, de nem akarom, hogy megtudja, mert én lennék a sz@r ember, ami jelen esetben érthető is lenne.) Ha nagyon szemét akarnék lenni, szólnék a főnökeinek, így megint csak én lennék a rossz, viszont nem akarom hogy azt higyje teljesen hülyének nézhet. Gondoltam arra is, hogy a megbeszélt időpontban én is megjelenek a munkahelyén. Nem tudom mit csináljak, hallgassak továbbra is vagy mondjam el, hogy mindent tudok?!
2018. aug. 16. 15:43
24/24 anonim válasza:
Ha még ezek után is a jelenlegi pároddal vagy, akkor nem tudok mit mondani. Tényleg ennyire szeretsz szenvedni? Hagyd ott a francba. Azt írtad még régebben, hogy nem zavar az egyedüllét, vagyis a szingliség. Most magadnak hazudsz? Ha nem zavarna, akkor már otthagytad volna a barátod, és ha az exed nem akar veled összejönni, akkor se dől össze a világ. Lehet, hogy találsz egy harmadikat,akibel passzoltok egymáshoz és boldog lehetsz. Csak te segíthetsz magadon, én nem pazarolnék plusz 3-4 hónapot egy olyan kapcsolatra ami nem működik és hiába beszéltétek meg, azután sem változott semmi. Tudod,hogy kifelé kacsingat, akkor miért nem dobod? Ébredj fel, megy az idő, és olyasmire pazarlod amit már nem lehet megmenteni. Ha a srác valóban akarná a kapcsolatot, akkor veled igyekezne lenni, nem pedig kifelé kacsingat. Ne félj a szingliségtől, sokkal jobb, mint egy romlott kapcsolat. Az exed pedig csak egy lehetőség, ha tényleg szeretne, akkor már dobta volna a barátnőjét. Keress valaki újat,akivel passzoltok, ez a legjobb megoldás. Várni valamire, ami soha nem jön el hülyeség. Az ember élete véges, ahogy a fiatalsága is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!