Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes történetet írok, már az előzményeket megirtam. Csak azt nem tudom hogy hogyan jöjjenek össze? A többi lent
Aranyosnak tűnik a történet, de ez még tényleg csak nagyon az eleje. :)
Mit szólnál hozzá, ha az az erdő egy birtok része lenne, és főhősnőd "szerencsétlenségére" belecsöppenne 1 vadászat kellős közepébe, amit természetesen a jóképű, fiatal, gazdag tulajdonos rendezett dúsgazdag barátainak?
A vadászat mint köztudott állatok elejtésével jár, aminek szemtanúja lehetne a főhősnőd.
Ne haragudj, de nem vagyok igazán romantikus alkat, de hirtelen csak ez a marhaság jutott az eszembe.
Nem megmagyarázni kell!
Végig gondolni! Ha úgy tetszik... fantáziálni szoktál arról, hogy hogy találkoznál az igazival nem?
Képzeld bele magad a lány helyébe!
Mi az amiért megmozdulna benned valami? Csak képzeld el... ez a fantázia! Nem megmagyarázni kell, hanem bele élni magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!