Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért mondta ezt nekem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondta ezt nekem? Előzményeket azért írtam, hogy érthetőbb legyen a történet, bocsi ha hosszúra sikerült.

Figyelt kérdés
2013 nyarán megismertem egy fiút, akivel pontosan egy év múlva össze is jöttünk (addig én nem voltam biztos benne, hogy akarom). A kapcsolat nyár végéig tartott, ő akkor ment vissza a koleszba, én akkor kezdtem az egyetemet. Még nyáron bemutattam neki és a tesójának meg a haverjainak az unokahúgomat, aki mindig nálunk tölti a nyarat. A szakítás után ők jóba maradtak és igazából mi sem haraggal váltunk el. A srác később még próbálkozott nálam, de az egyetemek közti távolság miatt nemet mondtam. Azóta mindketten kapcsolatban vagyunk valaki mással. Tavaly nyáron viszont az unokahúgom megbeszélt vele és a haverjával egy találkozót, ahova nem akartam menni, de az unokahúgom mégis rábeszélt. Először nagyon kellemetlenül éreztük magunkat, majd oldódott a hangulat. A srác szinte végig csak velem beszélgetett, és mondott pár érdekes dolgot. Például, hogy miért töröltem le facebookról, és mikor elmondtam, hogy a párom volt (akit régóta ismer), kiakadt, és közölte, hogy inkább magát törölje, mert hogy igazából nem is szakítottunk (nem mondtuk ki). A meglepetéstől megszólalni sem tudtam. Ezek után beszélgettünk más dolgokról, este pedig ők vittek haza minket. Az ősz elején pedig a páromról kérdezett (aki épp a haverjaival kocsmázott), majd annyit mondott, hogy mindketten jól beleválasztottunk, és csak személyesen mondja el, hogy miért. Mikor mondtam, hogy nem nagyon érek rá, mert festés van, ki kell pakolni mindent a szobámból, felajánlotta, hogy segít. Miért mondott nekem ilyeneket?

2018. febr. 28. 18:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Miért kell titkolnia?? Ha nyìltan tenné akkor balhéznál?? Mások lehet más szemszögből látják,de szeret a mostani párod és nem akar elveszîteni. Viszont mondjuk ki szenvedélybeteg. Alkoholistának nem mondanám,lehet maga a társaság a hangulat az "élmény" kell neki. Dohányzás nos ott se nikotin függő ha meletted megállja.Majd folyt köv csak...olvasom a kommented
2018. ápr. 24. 10:54
 12/24 anonim ***** válasza:
Tartom az előző javaslatom. Kis szabadság majd egy 3.pasi. Mostani pároddal ez már nem fog menni...
2018. ápr. 24. 10:57
 13/24 A kérdező kommentje:
Nem balhéznék ha nyíltan tenné. Ő elvárja, hogy ha akárhova megyek, mindig szóljak neki, hogy itt és itt vagyok. Mondtam neki, hogy akkor én is ugyanezt kérem, de nem szól semmiről. Az a baj, hogy nem csak társaságban iszik. Ha iszik tényleg nem agresszív, fizikailag nem bánt, „csak” lelkileg. (Volt rá példa, hogy a legjobb barátja részegen mondta neki, hogy mit csinálna velem, két napig nem is beszéltek, utána mintha semmi nem történt volna. Lehet ez csak nekem furcsa, de ha az én legjobb barátnőm mondott volna ilyeneket, többet szóba sem álltam volna vele.) Mellettem is ugyanúgy dohányzik, állítólag többet, mint otthon. A legnagyobb probléma az, hogy neki szinte mindent szabad, nekem pedig semmit. Fordított esetben nem tudom, mit lépne. Többször előfordult már, hogy a volt főnökének a lányával ment este (10 óra után) kajálni, persze erről sem tudtam, utána meg a csaj jött a munkahelyemre, hogy tartozik neki egy hambi, pizza stb árával. Ő folyamatosan mindenkire féltékeny, pedig nem adok rá okot, de ha én felhozom, hogy hány lánnyal beszélgetett, képeket küldözgettek egymásnak, mikor már évek óta együtt voltunk, kiakad. Bocsi, megint hosszúra sikerült, de nagyjából kiírtam magamból ami bennem volt.
2018. ápr. 24. 12:07
 14/24 anonim ***** válasza:
Felejtsd el gyorsan a mostani pasid. Szerintem tudat alatt zavar, hogy együtt vagytok (ezért menekülsz plátói szerelmekbe, ami egyébként jelen esetben beteljesülhetne), csak egyszerűen kapcsolatfüggő vagy.
2018. ápr. 24. 12:12
 15/24 A kérdező kommentje:
Sajnos több mint 4 évet nem olyan könnyű elfelejteni, pedig tudom, hogy ez lenne a helyes döntés.
2018. ápr. 24. 15:20
 16/24 A kérdező kommentje:
* több, mint 3 évet
2018. ápr. 24. 15:24
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kapcsolatfüggő, nem érzem, hogy az lennék. Párom nélkül is jól tudom magam érezni, akár egyedül, akár barátnőkkel vagyok. Már én sem szólok neki, ha elmegyek valahova. Viszont a hosszú hétvégén az egyik haverja megint elszólta magát, hogy ő nem kezdene olyan nővel, mint párom kolléganője. Páromtól még nem kérdeztem meg, hogy ez mégis mit akart jelenteni, de lehet, hogy jobb ennyiben hagyni a dolgot, hisz lehet nincs is semmi jelentőssége. Illetve az is zavar (és ezt többször szóvá tettem neki), hogy nem akar menni velem sehova, ha menni akkar akkor is csak pizzázni. Nyáron például nem hajlandó busszal vagy vonattal hosszabb útra menni, mert nem kényelmes (nekik is és nekünk is egy autónk van, ami nem mindig szabad).
2018. máj. 5. 08:25
 18/24 A kérdező kommentje:
Annyit még hozzátennék, hogy ha barátnőimmel elmegyek akárhová és tud róla, azt hiszi pasizni megyünk. Több napra, vagy akár csak egy hétvégére barátnőimmel a Balatonhoz sem merek elmenni már, mert akkor hónapokig hallgatok érte (volt már rá példa).
2018. máj. 5. 08:31
 19/24 A kérdező kommentje:
Hétvégén egy buliban találkoztunk, ahol a jelenlegi párommal és az említett sráccal is sok közös ismerősünk volt, szinte ugyanaz a baráti társaságunk. A párom elment italt kérni, én pedig maradtam beszélgetni az exem legjobb barátjával. Szóval beszélgettünk, az exem pedig megjelent és megkérdezte, hogy "ki kell neked?". Mivel tudtam, hogy a párom figyeli, hogy kivel beszélgetek, és a srác mögött is ott állt a barátnője, csak vállat vontam és otthagytam őket. Szerintetek jól tettem, hogy ebben a helyzetben nem mondtam semmit?
2018. jún. 5. 07:22
 20/24 anonim ***** válasza:
Te még azóta is ebben a helyzetben vegetálsz? Miért nem rendezed végre az életed? Én már szakitottam volna a jelenlegivel, tudomására hozom az exemnek hogy érdekel és kérném hogy döntse el mit akar.Ha nem velem akar lenni, tovább lépnék. Ennyi ideig tuti nem "szenvednék".
2018. jún. 5. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!