Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen számodra a tökéletes társ?
Azért pontoztuk le a 6ost mert ijesztően gyakorlatiasan körülhatárolta ki tetszik, ami önmagában nem is lenne baj...de ez valahogy olyan idegen a szerelemtől és a szeretettől.
Nekem sosem volt ilyen listám, bár én nő vagyok, mindig bénának tartottam h a barátnőim mondják szőke, kékszemű...kit érdekel? Azt mondani sem kell h egészséges legyen (értem ezalatt h ne legyen alkoholista és drogos) szeressen engem és legyen normális (nem erőszakos, agresszív állat) de hogy milyen zenét hallgat, kit érdekel, mikor és miért sportol kit érdekel, van e diplomája, kit érdekel...nekem van, a páromnak nincs és sosem volt téma közöttünk, mert nem egy agyhalott szörny és nem komplexusos, ő pedig borzasztó büszke amiért nekem van :) külsőre nekem bőven elég ha nedves leszek lent ha ránézek vagy elkezd beszélni hozzám lágyan :D és hogy látom hogy feláll neki mikor én nézek oda :DDD
És vannak igen hibái amiket nehéz elfogadni vagy megérteni pl h idézem, "mindenki engem néz ha szatyrot viszek a kezembe, tudod milyen rossz" -_- (persze hősiesen viszi, de muszáj vihognom).. lényeg h én a hibáival együtt szeretem.. a 6osnál meg hibák nem férnek bele csak a megfelelési kényszer, ezért pontoztam le én.
szereted ha vki finomabban adagolja az elvárásait?
aztán "elmúlt a szerelem? mi legyen?"
De ha nincs is szerelem? Akkor?
Kell hogy legyen elvárás én csak azt mondtam h bizonyos dolgok magától értetődnek, mert mondjuk bele sem szeret egy olyan lányba aki káromkodik, minden szombaton a barátaival piál és semmi perspektívája...meg sem látja az utcán..de az h behatárolni h milyen zenét hallgat, hogy tud vezetni... Engem az ilyen fajta választás iszonyat kiábrándít...mi van ha találkozik vkivel aki pont olyen ahogy leírta...nem fix h boldogok lesznek ha nem szerelmesek. Jól fognak élni, lesz egy jó családjuk, életük a hasonló értékrend miatt, talán szeretni is fogják egymást. Ez fontos persze de kevés, ez rohadtul kevés...szerintem. Persze kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!