Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen számodra a tökéletes társ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen számodra a tökéletes társ?

Figyelt kérdés
Szingli fiúk/lányok milyen számotokra az ideális társ?Írjatok le mindent....külsőt,belsőt is.

2018. febr. 22. 21:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Elegem van abból, hogy leírom hosszan, céltudatosan és szarrá pontozzák mindig.
2018. febr. 22. 21:04
 2/13 anonim ***** válasza:
94%

Nekem is. Engem alapbol lepontoznak mindig.

Szoval annyit leirok belole, hogy legyen lany...

2018. febr. 22. 21:06
 3/13 anonim ***** válasza:

Olyan, aki korban, külsőleg és személyiségét, gondolkodását tekintve is illik hozzám.

(N)

2018. febr. 22. 21:07
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
Egyetértek 1.-2. kommenttel. Meg amúgy is: totál nincs értelme 26× leírni ugyanazt erre a 120.215× feltett kérdésre.
2018. febr. 22. 21:10
 5/13 anonim ***** válasza:
45%

Olyan mint a párom. :D

(most képzeljétek ide a fejére okoskodóan mutogató néger hapek mémet-> nem tudsz jobbat találni, és nehéz helyzetbe kerülni, ha már a legjobbat megtaláltad :D )

2018. febr. 22. 21:14
 6/13 anonim ***** válasza:
7%

-akarjon (majd) gyereket

-ne piáljon, ne szívjon,ne drogozzon

-ne öltözzön ésszerűtlenül, célszerűtlenül

-ne hordjon magassarkút, ne sminkeljen, ne legyen műkörme

-szeressen név nélkül adakozni, legyen türelme, senkit ne majmoljon még engem se, legyenek fontosabb dolgok az életében a kapcsolatunknál

-legyen igénye a csendre, ne lógjon rajtam, szóljon ha terhére vagyok vmi b.romsággal,

-tudjon tervezni és engedje, hogy néha együtt rúgjuk fel a terveinket

-ne edzzen csak a formája végett, ne legyen kövér

-legyen odaadó anya

aztán örülök ha jól vezet, van zenei hallása, humorérzéke, kreatív, nincs diplomája, vállalkozó szellem

csak ennyi..24f

2018. febr. 22. 21:27
 7/13 anonim ***** válasza:
Mind1 csak tarcsonel 🙄
2018. febr. 22. 21:47
 8/13 anonim ***** válasza:
#7. Túl könnyen adod magad. :D tessék hozzáadni még pár dolgot, ne kispályázz már itt ;):p
2018. febr. 22. 22:07
 9/13 anonim ***** válasza:
A 6-ost miért pontoztátok le?... a 4-es kitételt leszámítva tök jó
2018. febr. 22. 22:25
 10/13 anonim ***** válasza:

Hmm ez nehéz kérdés nem ennyire egyszerű.

Az alap nálam ami nagyon fontos az 3 dologból áll. Szeressen, tiszteljen és legyen meg a vonzalom.

Ez a 3 szerintem a legfőbb. Ha tisztel abban minden benne van. A szeretet egyértelmű. A vonzalom pedig elengedhetetlen hogy meglegyen. Mindegy hogy néz ki nem a külsőt értem ez alatt hohy pl kék szemű. Hanem hogy legyen benne valami ami vonz mint a mágnes.

Aztán ezen felül ami a fontos még saját élettapasztalatom alapján az hogy mentes legyen minden káros szenvedélytől. Illetve meg lehessen vele beszélni mindent, a problémákat is.

Szerintem ezek a leglenyegesebb dolgok.

Persze ezen felül lehetne még bőven elvárásokat állítani.

24N

2018. febr. 23. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!