Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen számodra a tökéletes társ?
Nekem is. Engem alapbol lepontoznak mindig.
Szoval annyit leirok belole, hogy legyen lany...
Olyan, aki korban, külsőleg és személyiségét, gondolkodását tekintve is illik hozzám.
(N)
Olyan mint a párom. :D
(most képzeljétek ide a fejére okoskodóan mutogató néger hapek mémet-> nem tudsz jobbat találni, és nehéz helyzetbe kerülni, ha már a legjobbat megtaláltad :D )
-akarjon (majd) gyereket
-ne piáljon, ne szívjon,ne drogozzon
-ne öltözzön ésszerűtlenül, célszerűtlenül
-ne hordjon magassarkút, ne sminkeljen, ne legyen műkörme
-szeressen név nélkül adakozni, legyen türelme, senkit ne majmoljon még engem se, legyenek fontosabb dolgok az életében a kapcsolatunknál
-legyen igénye a csendre, ne lógjon rajtam, szóljon ha terhére vagyok vmi b.romsággal,
-tudjon tervezni és engedje, hogy néha együtt rúgjuk fel a terveinket
-ne edzzen csak a formája végett, ne legyen kövér
-legyen odaadó anya
aztán örülök ha jól vezet, van zenei hallása, humorérzéke, kreatív, nincs diplomája, vállalkozó szellem
csak ennyi..24f
Hmm ez nehéz kérdés nem ennyire egyszerű.
Az alap nálam ami nagyon fontos az 3 dologból áll. Szeressen, tiszteljen és legyen meg a vonzalom.
Ez a 3 szerintem a legfőbb. Ha tisztel abban minden benne van. A szeretet egyértelmű. A vonzalom pedig elengedhetetlen hogy meglegyen. Mindegy hogy néz ki nem a külsőt értem ez alatt hohy pl kék szemű. Hanem hogy legyen benne valami ami vonz mint a mágnes.
Aztán ezen felül ami a fontos még saját élettapasztalatom alapján az hogy mentes legyen minden káros szenvedélytől. Illetve meg lehessen vele beszélni mindent, a problémákat is.
Szerintem ezek a leglenyegesebb dolgok.
Persze ezen felül lehetne még bőven elvárásokat állítani.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!