Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem. De ő már nem. Mit tegyek?
Nagyon kemény és biztosan felháborító amit az első ír, de nagyon megragadta a lényeget.
Valószínűleg a fiú idősebb is mondjuk olyan 20, Te meg lehetsz olyan 14. Feltételezem Ő az első pasi az életedben. Ez többnyire így van első kapcsolatnál, hogy nehezen engedjük el mert félünk a változástól. De nem kell félni mert a változás nem mindig rossz.
Amit írsz tényleg inkább mindennapi rutin mint a levegő ki és belélegzése. Ez nem szerelem.
Engedd el és lépj tovább. Hidd el nem Te vagy az egyetlen aki úgy érez ahogy most Te.
Az első szerelmemnél én is azt hittem vége a világnak és nem tudom mi lesz nélküle.
Azóta eltelt egy jópár év volt egy pár kapcsolatom.
Most boldog házasságban élek és vagy egy fél éves lányom.
Hidd el nincs vége a világnak, csak mindig keresni kell a szépet és elengedni a rosszat. Rövid az élet, hogy a rossz dolgokon rágódjunk.
Sok sikert.
Lehet, hogy a tested 27 éves.
Nem lepontozni kell a jó válaszokat, hanem megfogadni.
"Nem az az igaz jó barát, aki azt mondja amit hallani akarsz, hanem az amelyik az igazat még, ha faj is."
A szeretet végtelen, nem tud elfogyni, de átalakulni.
Először is szokj le az önző szeretetről.
Másodszor is az érzelmeket gyakorolni kell. Nem tudsz mit csinálni. Meg tudnám neki tanítani, de biztos nincs benne elég valódi hajlandóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!