Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem a dugópajtimba? Mit kezdjek ezzel az érzéssel?
Kb fél éve léptem ki egy 6 éves kapcsolatból. Aztán megismertem egy pasit (akivel egy helyen dolgozunk), akivel nem akarnék kapcsolatot, mert nagyon különbözőek vagyunk. Ő ez a "mának élek", pörgős típus, én viszont nyugisabb, otthonülős vagyok. Fiatalabb is nálam, meg hát én komolyabb férfival szeretnék komoly kapcsolatot. De valahogy mégis egymásba gabalyodtunk, tetszik és sokáig kerülgettük egymást, aztán lett egy ilyen "barátság extrákkal" dolog közöttünk (titokban persze). De megbeszéltük, hogy én nem szeretnék komolyat, amibe bele is egyezett.
Viszont nagyon sokat gondolok rá, figyelem hogy mikor jön dolgozni, bent van-e éppen, mit csinálhat, gondol-e rám, nem is értem miért, de sokszor azon kapom magam hogy a telefonom bámulom mintha várnám, hogy írjon nekem. Vagy hogy írnék neki vagy felhívnám, de nem akarok rátelepedni, amúgy sem komoly az egész... Ez most azt jelenti, hogy szerelmes lettem belé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!