Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes lettem a dugópajtimb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem a dugópajtimba? Mit kezdjek ezzel az érzéssel?

Figyelt kérdés

Kb fél éve léptem ki egy 6 éves kapcsolatból. Aztán megismertem egy pasit (akivel egy helyen dolgozunk), akivel nem akarnék kapcsolatot, mert nagyon különbözőek vagyunk. Ő ez a "mának élek", pörgős típus, én viszont nyugisabb, otthonülős vagyok. Fiatalabb is nálam, meg hát én komolyabb férfival szeretnék komoly kapcsolatot. De valahogy mégis egymásba gabalyodtunk, tetszik és sokáig kerülgettük egymást, aztán lett egy ilyen "barátság extrákkal" dolog közöttünk (titokban persze). De megbeszéltük, hogy én nem szeretnék komolyat, amibe bele is egyezett.

Viszont nagyon sokat gondolok rá, figyelem hogy mikor jön dolgozni, bent van-e éppen, mit csinálhat, gondol-e rám, nem is értem miért, de sokszor azon kapom magam hogy a telefonom bámulom mintha várnám, hogy írjon nekem. Vagy hogy írnék neki vagy felhívnám, de nem akarok rátelepedni, amúgy sem komoly az egész... Ez most azt jelenti, hogy szerelmes lettem belé?

2018. febr. 14. 20:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
54%

#8 Igénye van, na. No persze nem értő olvasásra hanem dugásra. Deal with it.

Annyira szánalmas ez az egész. Nem tudja mit érez, nem tudja mit és miért cselekszik, csak csinálja mint egy droid.

2018. febr. 14. 21:05
 12/22 A kérdező kommentje:
Sértegető, unatkozó trollokat nem etetek, sry...
2018. febr. 14. 21:07
 13/22 anonim ***** válasza:
50%
Én csak egyet nem értek. Ha a férfiak képesek hosszabb ideig egyedül maradni, neked 6 év után mi szükséged van arra, hogy -ráadásul egy munkahelyről- összeszedj egy qrópajtást? Nem bírja a puncid? Szánalmas. Ha majd jönne egy belevaló, normális férfi, akkor is fent fogod tartani ezt a qrópajtit, főleg, ha az elején esetleg nem lesz olyan jó a dugás, mint ezzel az emberrel, mert egymásra kell hangolódnotok? Számomra vicc az ilyen nő, aki nem bír magával.
2018. febr. 14. 21:14
 14/22 anonim ***** válasza:
10%

Ez a 6 ev buvos szam

. Mint ha exemet latnam o is azt mindta nem akar most senkit nagyon sokaig ,neki egyedul most a legjobb 1 honap nem telt el es mar massal kefelt szerintem , ugy hogy a nok azok akik mindig itt az erkolcsrol predikalnak de a ferfi egy szakitast tobb idejig gyaszol , bankodik rajta, gondolkodik mig a no az ellentetjet teszi mind annak amit elotte o valott !

2018. febr. 14. 21:29
 15/22 anonim ***** válasza:
10%

2,5 éve vagyok egyedül, nem volt sosem "dugópajtim", nem csaltam meg senkit, nem kufircoltam senkivel a szakítás másnapján - férfi létemre. Akkor én kinevethetlek/elítélhetlek? Csak mert ezeket hozod fel, mint bezzegpélda...

A kérdésedre pedig a válasz: most komolyan mi mondjuk meg, hogy mit érzel? Nem kapsz megerősítést sem. A te dolgod eldönteni. Nőj fel...

2018. febr. 14. 21:49
 16/22 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező, te vagy itt a kislány, női szemmel nézve is hányingerkeltő mind a viselkedésed, mind a stílusod.

Ha komoly férfival szeretnél komoly kapcsolatot, annak tényleg nem ez a módja.

Komoly férfi pedig messziről elkerül majd, ha ezt megtudja.

2018. febr. 14. 21:50
 17/22 A kérdező kommentje:
Nem akarok kapcsolatot. Utoljára írtam le.
2018. febr. 14. 21:57
 18/22 anonim ***** válasza:
81%

20:38 "komolyabb férfival szeretnék komoly kapcsolatot"

21:57 "Nem akarok kapcsolatot. Utoljára írtam le."

:DD

2018. febr. 14. 22:15
 19/22 A kérdező kommentje:
#19 Most ezt direkt csináljátok vagy tényleg ennyire értetlenek vagytok? :D Igen, majd, valamikor, egyszer, talán, HA találkozok (vagy sem) egy olyan pasival akivel komolyban tudnék gondolkodni, akkor vele terveznék komoly kapcsolatot. De ezzel a sráccal nem akarok komolyat, mert párként nem működnénk, más a személyiségünk. Attól még érzem amit érzek. Én nem hajszolom a szerelmet, ha jön jön, ha nem akkor nem.
2018. febr. 14. 22:40
 20/22 anonim ***** válasza:
23%

"HA találkozok (vagy sem) egy olyan pasival akivel komolyban tudnék gondolkodni"

De milyen alapon építesz fel elvárásokat, amikor te qrsz össze-vissza? Ennyi ésszel szabadlábon...

2018. febr. 14. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!