Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég közel kerültem egy nálam fiatalabb "problémás" férfihoz. Mennyire vegyem komolyan?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sraccal, baromi jofej, viszont eleg fiatal, meg csak 20 eves. Ennek ellenere rengeteg novel volt mar egyutt. Intelligens, jo allasa van. Viszont a csaladi hattere eleg mely nyomot hagyott benne, sulyos kotodesi problemai vannak, valoszinuleg ezert is szexel osszevissza. Miota megismert, rengeteget beszelunk, sokat talalkozunk, mar egyutt is aludtunk(!) de nem mozdult rám ebben a helyzetben sem. Valami nagyon megfogott benne, pedig sose vonzottak fiatalabbak. Szerintetek van ertelme komolyabbra fuzni ezt a kapcsolatot, vagy nem valoszinu hogy ebbol hosszutavon barmi jo tudna kerekedni?
N/26
2018. febr. 10. 10:13
1/11 anonim válasza:
Húsz évesen még esélyes, hogy nem nő be a feje lágya. Azt, hogy a "családi háttere" miatt lennének kötődési problémái... hát lehet, hogy így van, lehet viszont, hogy egyszerűen könnyebb erre hivatkozni, mint bevallani, hogy inkább kefélgetne itt-ott, mintsem hogy komoly kapcsolatba kezdjen. Próbálkozhatsz vele, de kicsi az esélye, hogy egyszeriben monogámmá váljon. Ahhoz kell neki még pár év és némi tapasztalat.
2/11 anonim válasza:
Ki kell próbálni elvégre ahány ember annyi féle és nem vagy jós.
3/11 Gál Zoé válasza:
"Ennek ellenere rengeteg novel volt mar egyutt."
Ezt te honnan tudod?
4/11 anonim válasza:
26 évesen már régen nem itt kéne tartanod.
5/11 A kérdező kommentje:
Honnan tudom? Beszélgetünk, rengeteget, őszintén. Nekem is fura a helyzet. Kedves utolsó, nem tudom hol kéne tartanom, eddig 2 kapcsolatom volt, a második 5 évig tartott, tavaly decemberben lett vége. Azóta inkább karriert építek, nem annyira siettem új párt találni. :) Tudom, hogy mások ilyenkor már gyereket szülnek, én is azt hittem, hogy ezt fogom tenni, de a volt párom úgy döntött 30 évesen még élni akar...és most pont attól félek, hogy egy ilyenbe csöppenek bele újra. :D
2018. febr. 10. 11:08
6/11 anonim válasza:
Szerintem ne tervezz. Hagyd spontán menni az egészet. Ne legyen olyan, hogy ti együtt vagytok. Csak csináljátok amihez kedvetek van. Ami akár lehet pont az is amit párkapcsolatban tennétek.
7/11 anonim válasza:
Vedd komolyan, majd te megszelídíted, és veled marad! Ha meg nem, akkor majd együtt sírsz hogy "nincs normális férfi" az elődeiddel.
8/11 anonim válasza:
Nem arra gondoltam, hogy mar legalabb 3-at kellett volna szulnod 2 eskuvo utan, hanem arra, hogy agyilag mar meg kellett volna erned annyira, hogy 26 evesen elbol kikerulod a problemas 20 eves hulyegyerekeket, nem pedig egyaltalan elgondolkozol egy ilyen "kapcsolaton".
10/11 anonim válasza:
Áhh pasztmek, a nőknek nem kell a dráma...nemafäsztnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!