Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 éves nőként lehet esélyem 10 évvel fiatalabb pasikhoz?
Nemrég váltam el,25 évesnél többnek nem nézek ki (nem vagyok beképzelt,ilyen a genetikám),a velem egykorú pasasok nekem túl öregesek,unalmasak,gyerekeik vannak...
Vajon lehet esélyem fiatal férfiaknál,nem csak szexkapcsolatra,vagy ez csak a férfiaknak jár? Nem akarok házasságot,gyereket,félrelépés is belefér időnként,de csak szexre épülő kapcsolat nem érdekel,legyenek közös programok,stb.
"36 éves ... 25 évesnél többnek nem nézek ki" ha tetszik a külső, akkor okés
"Nem akarok házasságot,gyereket" ez is rendben van
"félrelépés is belefér időnként" ez már nem fér bele
Nem csak a megcsalás ténye zavarna, hanem az is, hogy izgulhatnék egy ilyen nő mellett azon, hogy valakitől összeszed valami fertőzést, amit elkapok tőle. Erre pedig nem igen van szükségem.
Nem túl komoly ajánlat. Csak szórakozni fognak veled.
31/f
Öööö mit is akarsz te tulajdonképpen? Komoly kapcsolat, de a megcsalás belefér... ennyire félsz attól, hogy nem leszel elég valakinek?
Egyébként a veled egykorú pasasok között is vannak fiatalosak.
Ha sikerül eldöntened, hogy mit is akarsz tkp, akkor megtalálhatod a számításaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!