Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódom a fiatalabb pasikhoz?
28 éves vagyok, és jobban érdekelnek a nálam fiatalabb pasik, mint a velem egykorúak, vagy idősebbek. pl.20-25éves korig. Végülis nem a kor a lényeg, mert soha nem azt néztem, csak legyen szimpi, és ha úgy hozza a sors akkor akár több is barátságnál.(nem kimondottan szex, még szerelem is)
Az hogy én jobban vonzódom a fiatalabb srácokhoz, van valami oka? Esetleg pszichológiai, vagy vissza vezethető valamire gyerekkoromból?(édesapám nevelt fel...)
És ez miért baj?Mert az a trend hogy a csajok kizárólag idősebb pasikkal járnak?
Nincs ebben semmi rossz, én meg az idősebb nőket szeretem.
21f
Nincsen vele bajom, csak azt hittem hogy ennek esetlegesen valami pszichológiai oka van.
de akkor megnyugodtam:))
köszönöm!
Ez érdekes :) De szerintem semmi gond nincs vele, a fiatalos életstílus vonz és ez így van rendjén :) Erre van szükséged :)
Számomra nem az életkor a meghatározó, hanem a viselkedés, de szerintem ezzel te is így vagy :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
én meg a 25-30 as korosztályt kedvelem, és a tapasztalatok alapján ők is engem ;)
22/F
Nekem az eddigi barátnőim mind idősebbek voltak 3-4 évvel. Pedig nem tudatosan kerestem idősebbeket, de mindig így jött össze.
Ezek szerint akkor ez fordítva is igaz. :)
Ez egy érdekes kérdés.
30éves fejjel elképzelhető, hogy furcsának találnálak.
DE 22éves fejjel azt mondom, hogy teljesen természetes és bárcsak több ilyen nő lenne:))) Úgyhogy ne fogd vissza magad:)
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!