Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy 15 évvel fiatalabb férfibe, mi a teendö?
Eléggé leegyszerűsítve tetted fel a kérdést!
Pl. kihagytad,hogy egyedülálló vagy-e,és a pasi? Tartós kapcsolatra szeretnéd a srácot vagy megelégednél egy rövidtávú,szexen alapuló flörttel?
És igen, hány éves vagy, ehhez viszonyítva -15 a pasi, ez is fontos.
Ha csak magát a kérdést nézem: sokat ne várj egy ilyen kapcsolattól, és még véletlenül se kerülj megalázó helyzetbe, erre ügyelj.
Tehát ha nem tudod,hogy a srác mit gondol Rólad akkor nagyon óvatosan bánj a közeledéssel és az érzelmeid kimutatásával.
Hosszabb távú kapcsolat kizárt,hogy működik. Ellenpélda mindig van, de azok egyedi esetek, és általában kevesen számolnak be 10-20-30 éve jól működő (nagy)korkülönbséges kapcsolatról.
Bár hozzáteszem: lassan hasonló korú partnerrel is nehéz hosszabb távon jól működő kapcsolatot kialakítani.
Nő nemű vagy? Egyébként mindegy, ha férfi vagy az se gond. Én az azonos neműek kapcsolatatát is megértem.
De ilyet kérdezni, csak ennyit...ennyiből mi szűrhető le. Semmi.
Mégis mi lesz? Most össze fog dőlni a világ :D
Szerintem hagyd. Én is beleszerettem egyszer egy 11 évvel fiatalabb férfiba,nem lett jó vége.Egyrészt csak ki fog használni, miközben te egyre jobban szeretni fogod és egyre többet engedsz meg neki.Nem fog törődni az érzéseiddel,meg fog alázni.A végén pedig nem fog tisztességesen eléd állni és a szemedbe mondani, hogy vége,mert soha nem szeretett téged,hanem hazugságokat fog terjeszteni rólad és úgy fog beállítani,hogy te voltál a gonosz csábító,és te bántál el vele,és mindenki téged fog gyűlölni és mindenki szerint megérdemelted amit kaptál. Egy tőlük idősebb nőt soha nem vesznek nőszámba(gyakran még emberszámba sem) a férfiak.Kíméld meg magad ettől,szállj le arról a pasiról,szakíts meg vele minden kommunikációt, töröld ki a számát,tiltsd le mindenhonnan,szóba se állj vele, ha közeledni próbál koptasd le,mondd hogy foglalt vagy,vagy ilyesmi és felejtsd el,foglald el magad mással,ami eltereli a figyelmed, sportolj,biciklizz,jelentkezz valami önkéntesnek vagy amit akarsz,a lényeg, hogy véletlenül se állj szóba vele. Hidd el nem ér annyit hogy megalázd magad.
39/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!