Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy segítsek a barátnőmön?
Ilyen fereg szulokkel nottem fel en is. Aztan csak 20 evesen tudtam elkoltozni.
Az egyetlen megoldas,h elkoltozik toluk mas varosba es nem adja meg semmilyen elerhetoseget nekik tobbet.
N/33
Egyrészt azt mondom, ez az ő meccse. Szerintem nem jó ötlet belefolyni. Ha ő nem áll ki magáért, nem fog senki, ezt kellene megértetni vele...
Amit te tehetsz, az az, ha emlékezteted rá, hogy az ott töltött napjai meg vannak számlálva már.:) Illetve ha tudod valahogy biztosítani, hogy minél kevesebb időt legyen otthon, helyette inkább nálatok legyen, vagy valahova elmenjetek, ha tanulnia kell, inkább könyvtárban tanuljon, ilyesmi.
Nem tudom, hol tart a kapcsolat, de az is lehet, hogy működne, hogy utána együtt lakjatok, talán ez megkönnyítené a költözést is. Egyébként pedig 3 hónap nem nagy idő hiába kiskorú, a rendőrség vagy akihez fordulnak a szülei, ha esetleg most lelépne, nem fog/nem tud intézkedni olyan hamar, mire pedig odajutnának, hogy legyen valami, már nem lesz aktuális, mert betölti a 18-at. Egy barátnőm 5 hónap híján volt 18, mikor elhatározta, hogy lelép otthonról. A szülők mindenhova mentek (ugyanilyen gyökerek voltak azok is), de sikertelenül, mire odajutottak, hogy bárki bármit intézkedjen, már rég túlvolt a szülinapja ünneplésén... Szóval lehet szívózni, de az óra akkor is ketyeg és ezt sokszor az ügyben járók is pontosan tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!