Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért nem jönnek a férfias pasik be már?
Figyelt kérdés
Nem kinézetileg a műmájerekre gondolok2018. febr. 8. 09:41
1/20 anonim válasza:
Mert már egyre kevesebb van belőlük. Tudod, abból dolgozunk ami van, ki ne haljon az emberi faj:)
2/20 anonim válasza:
Nekem csak a férfias jön be. Bár attól függ, ez kinél mit takar.
3/20 A kérdező kommentje:
Én itt vagyok. Méghogy kevés van:) Elsősorban viselkedésre gondoltam. Nálad mit takar?
2018. febr. 8. 09:58
4/20 anonim válasza:
Aki bejön, azt férfiasnak tartom. Hogy mások esetleg nem, az nem az én gondom.
5/20 Surfer Girl válasza:
Nekem pont hogy a férfias pasik jönnek be. Kár hogy a férfias viselkedést sok pasi a sörörözéssel, autómániával, meccsnézéssel, trágár beszéddel, bunkösággal azonosítja, de amikor pl. a bátorságot és gerincességet kellene demonstrálni, bizony elhasalnak.
6/20 anonim válasza:
Sajnos sok pasi áll így hozzá, hogy a "férfias férfi" nem kondizik, nem sportol, nem ad a megjelenésére, nem ápolt, nem udvarias, nem olvas, nem táncol, satöbbi.
"Mer' az olyan buuziis."
7/20 A kérdező kommentje:
Igen, mert neked nem a férfias jön be hanem a s.ggnyaló b..is.
2018. febr. 8. 12:23
8/20 anonim válasza:
tulajdonképpen te hogy definiálod a férfiast?
9/20 A kérdező kommentje:
Elöször is öltözködésileg nem veszek fel feszülős,rózsaszín, meg ilyen buuzs ruhákat,inkább ami nekem szimpatikus bő farmer.Sportolással nincd problémám csak Én fizikai munkát végzek. Nem szarok be,ha láncfűrészt kell használni,vagy akár ütvefúrót.
Nem borotválkozom csak hetente 2x.
2018. febr. 8. 13:12
10/20 anonim válasza:
A bő farmer nekem nem tetszik, tróger hatást kelt, egyáltalán nem férfiast. De rózsaszín feszülős pólóban talán ha havonta egy srácot látok, lol, szerencsére az nem egy gyakori darab, mondjuk önmagában még azzal se lenne gond, de általában felfújt izmokkal, kopasz fejjel és hímringyó arckifejezéssel párosul :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!