A tini lányoknak jól sejtem, hogy vonzóbb egy olyan fiú, akinek inkább magas hangja van, mint mély, férfias?
Ha a saját tini koromból indulok ki, azt mondanám, hogy nem. Imádtam, amikor a fiúk mutálni kezdtek, és a kisfiús hangjuk szépen átment egy jóval mélyebb "férfias" hangzásba. :)
De nem tudom, hogy ilyen téren vannak-e trendek manapság. Ha igen, akkor nem túl mérvadó a tapasztalatom.
Látod csak vagy hallod is?:D Nem minden a hang, de mivel csak erre kérdeztél rá, így azt mondjuk, hogy jobban szeretjük a mélyebb hangokat, mert férfiasabb a hatása.
Lehet már erre vagy kihegyeződve.
Istenem már...:D
Az extrém szélsőségektől eltekintve LÉNYEGTELEN a hang. Ez nálam azt jelenti, hogy nem jön be sem a lányosan magas, sem a Dart Vaderre emlékeztetően mély. Mindenesetre kb. az utolsó dolgok között van, amire felfigyelek egy fiún/fiúban. Nem hinném, hogy már ennek is trendje van.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!