Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan reagálnátok egy vérvétel kérésre?
Sziasztok!
Felmerült bennem a kérdés, hogy mi van, ha a párom AIDS-es.
Nekem nincs sok tapasztalatom, bár voltam már fiúval persze, neki viszont volt dolga pár lánnyal alkalmi jelleggel is.
Teljesen megbízom benne, kezdek szerelmes lenni, és le szeretnék feküdni vele idővel.
Viszont a mai világban sosem tudhatja az ember, mit hoz a sors. Akármelyik lány lehetett egy rossz este után fertőzött, és a tudtuk nélkül történhetett gond.
Szóval, egy komolynak ígérkező kapcsolat elején mit szólnátok, ha a párotok megkérne, menjetek el (együtt, hisz két oldala van a dolognak) egy vérvételre?
Jogos gondolat? Vagy butaság?
Megbízom benne, de ő sem tudhatja.
21/L 25/F

szuper intelligens vagy, hogy erre a kérésre jutottál.
mindenképp végezzétek el a tesztet.
ez teljesen korrekt kérés, az ember a saját bőrét viszi vásárra.
nem bizalom kérdése az, ha ügyelni akarsz magadra.
aki ezt nem érti meg, azzal szakíts.
és mindenféle nemi betegség-tesztet végezzetek el, ne csak a hiv-tesztet.
annak olvass utána mi a különbség a hiv pozitív és az aids között.
a kettő nem ugyanaz!
nem minden hiv pozitív adis-es, de minden aids-es hiv pozitívként kezdte.

Jogosnak jogos lehet, de kérdés ki hogy reagál rá. De gondolom te is viszed a friss eredményeidet.
"voltak már kalandjaim és ha nem mondtam külön a pasiknak, hogy húzzanak óvszert, nem húztak volna. Ki tudja, hány csajjal szexeltek már anélkül és mit szedtek össze..."
Szóval szerinted is lehet, hogy nemi betegek voltak és full kretének, de azért szexeltél velük? :D Azért az nem semmi...

"#5 Amúgy lehet nem mondták a biosz órán, de nem csak kretének lehetnek nemi betegek :D Bárki. Igen, akárki, nem függ össze az IQ-val."
Nem attól kretének, mert nemi betegek, hanem attól, ahogy nyilatkozol a korábbi szexpartnereidről. Plusz egyértelműen nem bíztál bennük, nem tudom minek akarod megmagyarázni most ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!