Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem belé, de szexuálisan nem vonz, mert kövér. Diétázott, de abbahagyta. Mit tegyek?
Nyáron megismertem egy lányt, akivel eleinte csak barátkoztunk. Már akkor magával ragadott a közvetlensége és az a két szép szeme, de mivel eléggé duci, így nem kifejezetten vonzott annyira, hogy esetleg párként tudjak rá tekinteni valaha is. Én azonban nagyon megtetszettem neki, elmentünk végülis randizni és annyira megtetszett ő is nekem, mert az alakját leszámítva tökéletes, nagyon intelligens, humoros, gyönyörű, nincs elszállva magától. Kavartunk az elején, és meg kell mondjam, az ágyban is nagyon szuper, és hogy már ennyire jól ismerem, pár hete mintha már a szerelem jeleit venném észre magamon.
Az alakjával viszont nem tudok megbarátkozni. 25 kg túlsúlya van, bár eléggé egyenletesen oszlik el rajta, nem néz ki borzasztóan, de mégsem találom vonzónak. Borzasztóan bűntudatom van emiatt, és rosszul is érzem magam, mert kevés az esélye hogy találok még egy ilyen belsőleg tökéletes és mellette ennyire szép lányt. Imádom a szép testű lányokat, a feszes feneket, nem fogok hazudni és sokat sóvárgok az ilyen testű lányokért, amikor éppen nem Vele vagyok, de ha Vele vagyok, akkor nem tudok betelni vele, annyira szép és annyira jó.
Elég jól működik köztünk a kommunikáció, ezt már elmondtam neki, és mivel ő sem akarja hogy köztünk ennek vége legyen így elkezdett diétázni, le is ment neki 10 kg (eredetileg 35kg volt a túlsúlya) de nemrég elkezdett stagnálni és abbahagyta. Félek, hogy nem fogja újra elkezdeni. Utálom, hogy nekem ennyire fontos a szép alak. De Ő is fontos nekem. Mit tegyek? Volt már valaki ilyen helyzetben?
Szeretem, odavagyok érte, imàdom őt, de szex közben szokott inkább zavarni, amikor mondjuk felül van, vagy ilyesmi. Olyankor zavar főleg, egyrészt nehéz is így egy picit, másrészt én is sportos vagyok és imádom a fit nőket... nem kirakatba kell, büszkén megyek vele az utcán is mert gyönyörű. Csak valahogy nem tudom megszeretni az alakját.
Igazából szoktunk együtt kondiba járni, ő ahhoz képest aktív életet él és sokkal egészségesebben étkezik mint én, és diétázni is szépen diétázott, csak elkezdett stagnálni a fogyás, vagy 2 hétig és abbahagyta. Valami hormonproblémát is említett, de én nem értek hozzá, vérvételre kell majd mennie. Igazából szörnyen érzem magam, amiért ennyire nem vagyok kibékülve az alakjával.
Ezt picim, úgy hívják, hogy kifogás.
Ez a lány szart sem akar változni, csak te nyomod rá és valamennyire be akar vágódni, azért csinálja. Nem lehet nagy észlény, ha abbahagyja a diétát 2 hét stagnálás után. Ilyenkor le kellett volna csüccsenni és visszapörgetni a kajabevitelt a kajanaplóban, vagy Myfitnesspalon, aztán igazítani rajta, csökkenteni a szénhidrátot mondjuk, vagy beiktatni még egy kardiót a 3 súlyzós mellé.
Egyébként, te nem szerelmes vagy, csak találtál egy emberileg korrekt lányt, akit tök érthető módon az életedben akarsz tartani. Ez nem szerelem, ez szimpátia. Szerelem az, amikor megveszel a lényéért és emellett ott és úgy dugnád meg, ahogy csak lehet. Legalábbis mifelénk a kapcsolat elején így szoktak a dolgok működni.
Bár nekem nincs már ilyen gondom, de ha valakin látnám, hogy nem boldog velem 100%-osan és sóvárog valami/valaki után, amilyen én nem vagyok, nagyon rosszulesne... Egy kapcsolat pont arról szól, hogy nem azon agyalsz, mi lehetne a másik helyett, mert akkor is tökéletesen megfelel minden igényednek, ha nem tökéletes, vagy vannak hibái.
Ha lehet egy tippem, a lány rá fog unni a nógatásodra és hagyni fogja a francba ezt az egészet az életmódváltással együtt.
Mennyi az annyi pontosan? Hány kg hány centihez? És te?
Amúgy megértelek. Szerintem álszentség az, hogy az ember csak hagyja magát eltespedni, és a társának kötelessége akkor is szeretni. Ez egy kicsit más helyzet, mert eleve így ismerted meg. Szerintem meg kellene beszélned vele, hogy ő amúgy akarna-e változtatni vagy tökéletesen jól érzi magát így?
Ne haragudj de nem értem. Hogy szeretheted ha nem tartod vonzónak szexuálisan. Én nem értem velem ilyen sosem volt.
A kettő együtt jár.
Egyébként meg az már régen rossz ha te meg akarod változtatni. Magyarán feltételhez kötöd hogy akkor lesz vonzó, és akkor lenne jó ha azt tenné ahogy te gondolod jónak.. A szeretet feltétel nélküli. Nem feltételekhez szabott dolog.
A lánynak önmaga miatt kell lefogynia nem miattad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!