Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuálisan vonzó lehet egy ilyen kövér nő?
170 centihez 100 kiló körül az mennyire sok? Van akit szexuálisan vonz/izgat még ekkora méret is?
29/N
Sok pasit vonz a telt/duci/kövér nő. Viszont jóval többet az arányos alkatú...
Nekem ez az arány már a kövér kategóriához tartozik.
Az is fontos,hogy mennyire vagy arányos. Van akinek ilyen alkathoz is van dereka, arányos csípő-Mellmérete, és van, aki szinte torzan kövér.
Ha tudsz, inkább fogyj le, az egészségednek se használ ez a nagy súly, ráadásul még szülés előtt állhatsz, és a terhesség, a szülés utáni időszak még fog hozni pár +kg-ot.
Eleggé
Sok
170 cm-hez ha 70 kg lennél akkor még húsos lennél.
60-65 kg-vel lennél nőiesen formás csinos de még nem deszkalap.
Ha jól érzed magad 100 kg hízódisznó súllyal akkor Oké élj így.
De ha problémád van a párkereséssel vagy az alap dolgokkal pl mozgással akkor tenni kène elene és nem nyafogni hogy "jaj valakinek felfog állni a cerkája a 100 kilós habtestemre?"""
Egyèbként igen lehet izgató.
Vannak olyan szexuális beállitotságú pasik akik a 100-250 kg feletti nőket pakolják. De mutatkozni nem mutatkoznak velük.
Szóval talàlhatsz olyat akinek a zsíros háj-bájra van merevedése.
Sok szerencsét
24N
Valami oknál fogva én mindég a sűrűbb nőknek jöttem be nem tudom miért , a vékonyak magasról...
Egy bizonyos határig vonzó nálam a latinamerikai táncosnők még bejönnek.
Viszont egy teltebb nő is tud szexi lenni engem a festék, smink, szexi cuccok kihoznak a "sodromból" :)
F/41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!