Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa, hogy nem tartom valószínűnek, hogy kövér emberekhez vonzódjak szexuálisan? Nem tudom miért van így, kellemetlenül is érzem magam miatta. Ez megváltozhat?
Normális. Én is találkoztam már szép arcú, de testes lánnyal. Ha lefogyott volna, simán lett volna 10-ből 7-8 pontos. Ott volt mellettem, beszélgettünk, egymáshoz értünk, de egyszerűen nem állt fel a farkam. Olyankor, amikor máskor már egy tőle vékonyabb lányra fel szokott. Nem kívántam szexuálisan.
Persze a legtöbb lánynak a kövérség az arcát is elcsúfítja, úgyhogy emiatt még kevésbé vonzóak a szememben.
Egyszerűen csak a karcsú/vékony/átlagos/sportos alkatok jönnek be. Szerencsére még van belőlük elég.
Ez az aktuális szépségideál. Mármint a nem kövér.
Te is ebben szocializálódtál és a vágyaid ennek megfelelően alakultak ki, így számodra nem vonzó.
Ez normális.
Utolsó !
Az elsö képen látható nőnél én a kettő közötti állapotot favorizálnám, a ducibb se rossz, csak ott kicsit hörcsög képű, de a teste nem rossz, az elsőn a teste egész jó, de az arca tiszta halálmadár.
5: Ironizáltam, szarkasztikus voltam. Szerintem sosem a hájas, kövér nők voltak az ideál, max nagyon ritkán, rövid ideig vagy kis közösségekben.
Miért hisszük azt, hogy pl az őskorban a dagadt nő volt az ideál? Mert találtak egy villendorfi vénuszt? Mi lenne ha ma történne valamilyen világméretű katasztrófa és pár ezer év múlva találnának egy mai korból származó RANDOM művészeti tárgyat és azon pont egy dagadt nő lenne? Akkor a jövőbeliek meg azt hinnék, hogy a mai korban is a dagadt volt az ideál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!