Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes lettem belé, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem belé, de szexuálisan nem vonz, mert kövér. Diétázott, de abbahagyta. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nyáron megismertem egy lányt, akivel eleinte csak barátkoztunk. Már akkor magával ragadott a közvetlensége és az a két szép szeme, de mivel eléggé duci, így nem kifejezetten vonzott annyira, hogy esetleg párként tudjak rá tekinteni valaha is. Én azonban nagyon megtetszettem neki, elmentünk végülis randizni és annyira megtetszett ő is nekem, mert az alakját leszámítva tökéletes, nagyon intelligens, humoros, gyönyörű, nincs elszállva magától. Kavartunk az elején, és meg kell mondjam, az ágyban is nagyon szuper, és hogy már ennyire jól ismerem, pár hete mintha már a szerelem jeleit venném észre magamon.

Az alakjával viszont nem tudok megbarátkozni. 25 kg túlsúlya van, bár eléggé egyenletesen oszlik el rajta, nem néz ki borzasztóan, de mégsem találom vonzónak. Borzasztóan bűntudatom van emiatt, és rosszul is érzem magam, mert kevés az esélye hogy találok még egy ilyen belsőleg tökéletes és mellette ennyire szép lányt. Imádom a szép testű lányokat, a feszes feneket, nem fogok hazudni és sokat sóvárgok az ilyen testű lányokért, amikor éppen nem Vele vagyok, de ha Vele vagyok, akkor nem tudok betelni vele, annyira szép és annyira jó.

Elég jól működik köztünk a kommunikáció, ezt már elmondtam neki, és mivel ő sem akarja hogy köztünk ennek vége legyen így elkezdett diétázni, le is ment neki 10 kg (eredetileg 35kg volt a túlsúlya) de nemrég elkezdett stagnálni és abbahagyta. Félek, hogy nem fogja újra elkezdeni. Utálom, hogy nekem ennyire fontos a szép alak. De Ő is fontos nekem. Mit tegyek? Volt már valaki ilyen helyzetben?

2018. jan. 28. 21:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős vagy? Szerintem ez nem biztos, hogy így jó lesz... Jönni fog valaki más, aki el fog csábítani.
2018. jan. 28. 21:22
 2/17 A kérdező kommentje:

25 éves vagyok, ő 23

Sok nővel volt már dolgom, de még egyik sem csábított el így

2018. jan. 28. 21:24
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem èrtem, hogy lehet olyanba szerelmesnek lenni, akit nem tartasz vonzónak. Ez egy elég paradox kérdés...
2018. jan. 28. 21:38
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a 3as válaszolóval: én se értem.

A csaj meg maga miatt diétázzon ne miattad.

Te meg ne akard megváltoztatni.Ha valakit szeretsz úgy szereted,ahogy van.

2018. jan. 28. 22:01
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire kell neked akkor járj el vele futni, edzeni, biciklizni, főzz rá te diétásan stb... Vagy lépj tovább.

F

2018. jan. 28. 22:23
 6/17 anonim ***** válasza:
55%

Sajnos nem voltál olyan nővel akinek feszes popsija és jó alakja van de egy idióta, elviselhetetlen hisztizsák, kétszínű buta liba.

Próbálj ki egy ilyet akkor majd átértékeled a "jó nő" fogalmát.

2018. jan. 28. 22:24
 7/17 anonim ***** válasza:
51%
Mert neked az is fontos hogy kirakatba tudd tenni? Istenem szegény csaj, sokkal jobbat érdemelne egy ilyen felszínes palinál.
2018. jan. 28. 22:26
 8/17 anonim ***** válasza:
53%
Próbáld rávenni a sportra. Lehet, hogy a diétát azért hagyta abba, mert nem jól csinálta, elkezdett sóvárogni az ízekért, stb. Lehet, hogy nem drasztikus diétát kellene követnie, hanem sporttal kombinált egészséges étrendet, úgy, hogy ne legyen rosszul és legyenek benne ízek is. Ha kedves beszélgetéssel rá tudtad venni a diétára, lehet, hogy a sporttal kapcsolatban is meggyőzöd, és attól lesz igazán szép alakja, de ez csak akkor működi, ha neki is van belső indíttatása rá, nemcsak miattad csinálja. Az egészségének is jót tesz vele. Amit még mondanék, hogy ha meg tudod beszélni vele a problémát újra, kedvesen, akkor ne várj tőle azonnali eredményeket, az egészséges fogyás heti maximum 1 kg, de inkább 0,5 kg, úgyhogy lehet, hogy kitartó munkával is egy év, mire ledolgozza a túlsúlyát. A másik, amit tanácsolok, hogy cserébe tegyél meg neki te is valamit, kérdezd meg, hogy őt zavarja-e valami benned, amin tudsz változtatni. A harmadik, hogy folyamatosan dicsérd, növeld az önbizalmát, akár ha lefogy egy-egy ruhaméretet, lepd meg valamilyen szép ruhadarabbal, főzz neki valami finom diétásat, stb. Ha ennyire bejön ez a lány és úgy érzed, hogy szereted, akkor mindenképpen érdemes mindkettőtöknek dolgozni ezen a kapcsolaton.
2018. jan. 28. 22:38
 9/17 anonim ***** válasza:
92%
Már bocs, de te nem vagy szerelmes. Olyan nincs, hogy szerelmes vagy vkibe, de nem kívánod. Mindenesetre az önbecsapást mesterien műveled.
2018. jan. 28. 23:18
 10/17 anonim ***** válasza:
59%

engem motivált, hogy a barátomnak egyre jobban tetszettem ahogy fittebb lettem. mondjuk én nem áltatom magam azzal, hogy minden testtel én vagyok neki a leggyönyörűbb a világon. de próbálok az lenni.

nekem az jött be, hogy egyszerűen kevesebbet ettem, és sportoltam mellé. nem hagytam el minden sz ar kaját, csak minimálisra csökkentettem. így könnyű volt kitartani.

illetve a barátom is dicsérgetett mindig, hogy mennyire tetszem neki, ami mindig ösztönzött hogy folytassam.

2018. jan. 29. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!