Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy neveljem le a smucigsagrol?

Minek vagy vele és minek állod bizonyos helyzetekben az ő fogyasztását/jegyét is?
Ha mentek valahova,akkor igenis mondd meg, hogy figyelj drágám, itt az én jegyem/kajám ára, add ide a tiédet és fizessük felesben, nem fogom a tiéedet is én fizetni, amikor sokkal kevesebbet keresek, mint te, alig élek meg belőle.
Én elmondanám neki ezt párszor érthetően,ha továbbra is le akar húzni,akkor mehet amerre akar.

Dobd már ki ezt az alakot! Egyrészt apád lehetne, másrészt nemcsak hogy rettentő smucig, de még rajtad is élősködik.
Hogy tudsz egy ilyenbe szerelmes lenni? Nagyon nem értem.

Miért nem fizettek felesbe? Vagy egyszer te hívod meg őt máskor meg ő téged. A kapcsolatotok elején hogy működött ez a dolog?
Bár.. Szerintem ez a férfi nem szeret téged csak kihasznál. Nyilván senki nem várja el hogy mindent ő fizessen de hogy semmit nem képes állni az nagyon gáz és bunkóság.
De amúgy mi lenne ha együtt élnétek? Akkor is te fizetned a kaját, a háztartásbeli dolgokat, a rezsit is mind?
Mert ezzel a mentalitassal ez várna rád :/

Nem fog ő változni, ismerek ilyen embereket 20-70 év között.
És akkor mi lett a program a kávézás helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!