Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy neveljem le a smucigsagrol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy neveljem le a smucigsagrol?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 26 eves lany vagyok heti 5 nap dolgozok igyis alig elek meg belole...a szerelmem 46 eves eleg jol keress...viszont mindig nekem kell fizetni mindenhol ( vagy nagy ritkan ha o fizet azt hallgatom napokig h o mennyit koltott) mert nagyon smucig...tegnap is megbeszeltuk elmegyunk kavezni de inkabb hozott 1!!! kavet kettonknek egy kaveautomatabol...hogy tudnam errol leszoktatni? Nagyon szeretem de nem birom mar anyagilag. Viszont ő telthaz....es nem ertem mert gyujti egy szefbe csak a penzet ha sose nyul hozza.
2018. jan. 26. 09:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%

Minek vagy vele és minek állod bizonyos helyzetekben az ő fogyasztását/jegyét is?

Ha mentek valahova,akkor igenis mondd meg, hogy figyelj drágám, itt az én jegyem/kajám ára, add ide a tiédet és fizessük felesben, nem fogom a tiéedet is én fizetni, amikor sokkal kevesebbet keresek, mint te, alig élek meg belőle.

Én elmondanám neki ezt párszor érthetően,ha továbbra is le akar húzni,akkor mehet amerre akar.

2018. jan. 26. 12:07
 12/16 anonim ***** válasza:
64%
Nem nevelni kell, hanem jól választani.
2018. jan. 26. 12:27
 13/16 anonim ***** válasza:
37%

Dobd már ki ezt az alakot! Egyrészt apád lehetne, másrészt nemcsak hogy rettentő smucig, de még rajtad is élősködik.

Hogy tudsz egy ilyenbe szerelmes lenni? Nagyon nem értem.

2018. jan. 26. 13:08
 14/16 anonim ***** válasza:

Miért nem fizettek felesbe? Vagy egyszer te hívod meg őt máskor meg ő téged. A kapcsolatotok elején hogy működött ez a dolog?

Bár.. Szerintem ez a férfi nem szeret téged csak kihasznál. Nyilván senki nem várja el hogy mindent ő fizessen de hogy semmit nem képes állni az nagyon gáz és bunkóság.

De amúgy mi lenne ha együtt élnétek? Akkor is te fizetned a kaját, a háztartásbeli dolgokat, a rezsit is mind?

Mert ezzel a mentalitassal ez várna rád :/

2018. jan. 26. 13:17
 15/16 anonim ***** válasza:
55%
Nézd, szerintem csak ágymelegítőként tekint rád, és nem hiszem, hogy mélyen érdekelné a kapcsolatotok. Jó neki, hogy ott vagy, de nem akar rád költeni, mert talán nem vagy olyan fontos neki, mint neked ő.
2018. jan. 26. 16:01
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem fog ő változni, ismerek ilyen embereket 20-70 év között.

És akkor mi lett a program a kávézás helyett?

2018. jan. 27. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!