Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy neveljem le a smucigsagrol?

Van egy olyan mondás, hogy mindenkinek annyit ér a kapcsolat, amennyit belefektet...
Szomorú igazság. :(

Én 25 vagyok, a párom 49, de nálunk pont fordítva van.
Én arról akarom lenevelni, hogy ne vegyen nekem kényszeresen mindig valamit, és ő is jól keres.
Nálatok egyáltalán nem normális, hogy ennyire kotlik a pénzén.
Nem szívesen költ rád, nem vagy neki túl fontos.
Ez a kávés eset is csak meg kéne erősítsen téged, hogy nem ő a megfelelő ember számodra, a kortól teljesen függetlenül!
Itt magával az emberrel van a probléma!
Mondd el neki őszintén, hogy mit gondolsz, és ha nem változtat, akkor nyisd ki neki az ajtót!

Miért van az az érzésem, hogy pont azért lett ilyen, mert megunta, hogy minden nő a jó keresetet látja benne...
Te se írtál róla többet, csak azt, hogy van pénze bőven, de rád nem akar költeni. Ezen kívül nincs más jellemzője? Komoly, őszinte szerelem lehet.
A megoldás egyszerű: nem kutya, hogy bármiről le kelljen nevelni. (De megpróbálhatod, hogy egy összetekert újsággal az orrára csapsz, ha gépi kávét hoz. Hátha mégis beválik.)
46 éves, középkorú ember. Eldöntöd, hogy így szereted a smucigságával együtt, és alkalmazkodsz, vagy nem neked így nem jó.
Arra hiába vársz, hogy ha eleget költöttél rá, akkor átadja a széf kódját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!